• Club info
   
  MMC Weert is een sterke, hechte vereniging die een sociaal maatschappelijke functie vervult en een belangrijke bijdrage levert aan de leefbaarheid van het woongebied "Weert-Zuid". Sportpark "de Graswinkel" ligt in de wijk "Graswinkel" in Weert-Zuid.

  De club heeft momenteel ongeveer 600 leden, 8 seniorenteams (incl. 1 dames en 2 veteranenteams) en een bloeiende jeugdafdeling met in totaal 21 jeugdteams. Deze zijn als volgt verdeeld: een JO19-team, twee JO17-teams, drie JO15-teams, twee JO13-teams, een JO12-team, drie JO11-teams, drie JO10-teams, twee JO09-teams, twee JO08-teams en een JO07-team.
   
  MMC Weert is een vereniging met duidelijke kernwaarden; gezelligheid, saamhorigheidsgevoel, sociale veiligheid (met name voor de jeugd) en duidelijkheid in normen en waarden. Het is een vereniging waarbij prestaties op het voetbalveld zeer belangrijk zijn, maar waarbij die prestaties wel samen dienen te gaan met een gezellige sfeer op en buiten het veld, zowel binnen als buiten de verenigingsmuren.

  MMC Weert heeft een duidelijke technische ambitie en streeft ernaar om met het eerste elftal structureel in de 2e of zelfs in de 1e klasse KNVB te gaan spelen. Belangrijk hierbij is dat men ernaar streeft om dit te realiseren met een selectie die uit minimaal 75% (deels) zelf opgeleide spelers zal bestaan. Een goede en gedegen jeugdopleiding is daarom een belangrijke onderdeel van de club.