• Ben jij een creatieve geest met een passie voor het delen van nieuws en het creëren van visueel aantrekkelijke content? Dan is dit jouw kans!

  MMC Weert is op zoek naar enthousiaste nieuwe webbeheerder(s) voor onze website.

  Twee jaar geleden heeft MMC Weert een nieuwe website gekregen, waar we super blij mee zijn. De site werd onder andere bijgehouden door Martijn, maar deze gaat na 2 jaar stoppen als webbeheerder.

  De nieuwe site is makkelijk te onderhouden en je hoeft hier geen programmeur voor te zijn. De site wordt automatisch bijgewerkt met wedstrijden, uitslagen en standen. Dit scheelt de webbeheerder veel tijd.

  Als webbeheerder van MMC Weert, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat onze online aanwezigheid vlekkeloos verloopt. Het delen en maken van nieuwsberichten tot het onderhouden van de website, jouw inzet helpt onze club in het digitale tijdperk. Met jouw passie voor voetbal en jouw vaardigheden op het gebied van webbeheer, zorgen we ervoor dat onze fans en leden altijd up-to-date blijven en betrokken blijven bij alles wat er bij MMC Weert gebeurt.

  Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar jeugdcommissie@mmcweert.nl onder vermelding van beheerder website. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Martijn van Hoije.

   

  ‘Gouden vrijwilliger’ Perry Götzen is blij dat het seizoen weer begint 1