• Sponsor worden

    Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waarmee uw bedrijf zich graag laat associëren. Sponsoring is een uitstekende manier om de reclamedoelstellingen van uw bedrijf te ondersteunen.

    Als MMC zijn wij enorm trots op de vele sponsoren die wij hebben. Mensen die MMC een warm hart toedragen en het hierdoor mede mogelijk maken dat veel kinderen en volwassenen met veel plezier kunnen voetballen op ons mooi complex.

    MMC Weert biedt ondernemers diverse mogelijkheden om onze club te sponsoren. Wat zou u ervan vinden als uw bedrijf van wedstrijd- of balsponsor is. Of bordsponsor langs het hoofdveld of veld 2 waar alle jeugdwedstrijden en trainingen plaatsvinden en wekelijks vele vaders, moeders, verzorgers, opa’s en oma’s en andere betrokkenen uit de hele regio te vinden zijn.

    Alle contacten verlopen via de sponsorcommissie, die tot taak heeft het bestuur van de vereniging behulpzaam te zijn op het gebied van sponsoring.

    Voor vragen kunt u contact opnemen met Klaus Klein via 06-22568132 of mail naar sponsorbusisness@mmcweert.nl