• Lid worden van MMC

  Wil je lid worden van MMC Weert? Dat kan!

  Door de aanmeldingsprocedure op deze site te doorlopen meld je je aan als aspirant lid. Binnen de vereniging wordt nu bekeken of er plaats is een van onze teams in jouwleeftijdscategorie.

  Als er ruimte in een geschikt team beschikbaar is zal de aanmelding verder worden vervolgd. Een eventuele overschrijving van een andere vereniging wordt in gang gezet. Als aan alle formaliteiten is voldaan wordt je definitief lid van MMC Weert en ben je tevens KNVB bondslid. Als het aanmeldingsproces volledig is afgerond zul je via e-mail een bevestiging van inschrijving ontvangen. Vanaf dat moment ben je speelgerechtigd voor MMC Weert.

  Mocht er geen plaats zijn om je in een team te plaatsen, dan zul je hierover per e-mail worden geïnformeerd. Je hebt dan de keuze om op de wachtlijst geplaatst te worden (zodat je bij een vrijkomende plek alsnog geplaatst kunt worden) of om je aanmelding te laten vervallen.

  Je kunt je ook aanmelden als niet-spelend lid bij MMC Weert. Na het doorlopen van de aanmeldingsprocedure ben je meteen lid van MMC Weert en wordt je tevens KNVB bondslid.

  Het lidmaatschapsseizoen van MMC Weert loopt jaarlijks van 1 juli tot 30 juni.
  Contributie is verschuldigd voor het hele seizoen en dient te worden voldaan voor aanvang van het nieuwe seizoen !!!
  Bij tussentijdse aanmelding dient de verschuldigde contributie voor het lopende seizoen te worden voldaan bij aanmelding.

  Voor MMC Weert gelden voor het seizoen 2023 - 2024 de volgende contributiebedragen:

  Senioren € 214
  Junioren € 163
  Pupillen € 143
  Begunstigers € 55

  Contributiebetaling bij MMC Weert vindt plaats via automatische incasso. De machtigingsgegevens en goedkeuring voor de automatische incasso dienen te worden verstrekt tijdens de aanmeldingsprocedure.

  Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden, neem dan contact op met de ledenadministratie van MMC Weert door een e-mail te sturen naar: ledenadministratie@mmcweert.nl

  Wil je je aanmelden, klik dan op de onderstaande groene button om het aanmeldingsproces te starten. Je wordt dan doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier dat is ontwikkeld door de KNVB.

  TOELICHTING
  Door gebruik te maken van dit aanmeldformulier wordt het verwerken van nieuwe aanmeldingen in Sportlink Club eenvoudiger. Nieuwe leden kunnen direct zelf hun gegevens invullen waardoor de registratie eenvoudiger verloopt en de kans op fouten in het registratieproces voor de verenigingen kleiner is. Daarnaast voldoet een aanmelding via dit digitale formulier aan de AVG-richtlijnen. Dit betekent bijvoorbeeld dat er na aanmelding van kinderen tot 16 jaar een mail verzonden wordt aan hun ouders/verzorgers voor goedkeuring. Meer informatie over dit digitale aanmeldingsformulier kun je lezen op de website van de KNVB.

 • Aanmelden lid MMC Weert