• Enkele maanden is team BOSPOP/MMC Weert in organisatorische voorbereiding op BOSPOP 2023. In tegenstelling tot vorig jaar loopt de werving binnen MMC Weert nog niet optimaal en moet er hard aan getrokken worden. Het aantal aanmeldingen vooral bij MMC Weert loopt stroef voor Bospop 2023. Dit jaar zal Bospop plaats vinden van vrijdag 7 juli t/m zondag 9 juli.

  Er zijn 216 aanmeldingen binnen voor de 270 diensten die ingevuld moeten worden waarvan maar 25%  door leden van MMC Weert.

  Met klem doen wij een beroep op iedereen binnen MMC Weert.

  Wanneer wij deze diensten niet voor eind maart ingevuld krijgen worden andere (voetbal) verenigingen benaderd om invulling te geven aan de openstaande diensten van MMC Weert. Deze diensten zijn wij dan structureel kwijt. De nog openstaande diensten lopen in euro’s snel op naar circa 3000,- of meer.

  Spreek jullie netwerk binnen en buiten de vereniging aan, hetzelfde zullen wij als team Bospop ook doen om onze doelstelling te halen.

  Draag je steentje bij, en help jouw vereniging. MMC Weert kan de inkomsten heel goed gebruiken, mede vanwege de huidige hoge (energie) kosten.

  Wat levert een dienst uitvoeren op BOSPOP mij op.

  Een dag ticket naar keuze ter waarde van € 92,50 – 10 consumptie bonnen – Gratis T shirt.

  Meld je nu aan door een mail te sturen naar wvonken@hotmail.com.

  Bij vragen over beschikbare diensten kan je ook telefonisch contact opnemen via 06 - 31 91 92 83.

  VRIJWILLIGERS GEVRAAGD STEUN MMC 1