Hoofdsponsor

Reisverslag Selectie MMC Weert in Lloret-de-Mar

Vrijdag 5 juli 2019 was het weer zover. De selectie van MMC Weert ging weer naar het zonnige Lloret de Mar (Spanje) waar we voor het laatst in 2014 was geweest. Met een groep van in totaal 30 spelers & technische staf moesten we vroeg uit de veren. Om 04:45 uur verzamelden we op de parkeerplaats van MMC Weert zodat we om 05:00 uur kon vertrekken. Met 5 auto’s ging het naar Brussels South Charleroi Airport waar men op het vliegtuig stapte. Een aantal van hen, 4 stafleden en 3 spelers, kozen ervoor om met eigen vervoer naar Lloret af te reizen.

Na een korte vlucht van ± 2 uur, duurde de transfer vanuit vliegveld Girona naar het Hotel Las Mariposas te Lloret de Mar langer dan 2 uur vanwege de toeristische route die de chauffeur had gekozen. De 4 stafleden die met eigen vervoer naar Lloret reisden kregen ongeveer 20 km voor Lloret autopech waardoor ze de reis naar Lloret moesten voortzetten per taxi.
Eenmaal aangekomen in Lloret gingen alle remmen los, met enige regel ontbijt en avondeten bij onze sponsor Kootjes Eetcafé van Dirk-Jan & Jolanda Oomen. Eten en drinken werd hier tot in de puntjes verzorgd. Diezelfde Dirk-Jan ging met de groep mee stappen tot in de late uurtjes. Met wat goede connecties wist Dirk-Jan de groep clubs binnen te krijgen via de VIP-ingang en waren de drankjes/flessen met korting.

Overdag was het natuurlijk herstellen van de avond ervoor. De een ging naar het strand, de ander naar het zwembad, tot enkele die op kamers bleven liggen om zich in de avond weer volledig te kunnen geven.
Zondag 7 juli speelde onze oranje leeuwinnen de finale van het WK vrouwenvoetbal tegen de Verenigde Staten. Ondanks al onze steun, drankjes en lekker eten bij Kootjes Eetcafé mocht het helaas niet baten. De Verenigde Staten waren onze oranje leeuwinnen de baas.
Aan alles komt een eind. Na een kort maar krachtig weekendje was het weer tijd om onze spullen te pakken en Lloret de Mar te bedanken voor de mooie herinneringen en gedag te zeggen.

Na een succesvol weekend Lloret de Mar zijn er nu al intenties voor een weekend in 2020.

Verslag door Nabil Benhammou

foto_1b

foto_2b