Hoofdsponsor

Verslag oefenwedstrijd FC Eindhoven JO13-1 (2e divisie) – MMC Weert JO15-1

De dag na de kraker Ajax – Real Madrid vond er op 14 februari weer een topwedstrijd plaats. Het was de wedstrijd tussen:

FC Eindhoven JO13-1 (2e divisie) – MMC Weert JO15-1

Op uitnodiging van trainer Kenneth Cicilia, de vader van C1-speler Dyronne, speelden we een vriendschappelijke wedstrijd in het stadion van FC Eindhoven.

De wedstrijd begon goed voor MMC Weert. Twee grote kansen voor Luke en Dyronne, die echter helaas werden gemist. FC Eindhoven nam het initiatief over en liet de bal ogenschijnlijk gemakkelijk rondgaan. Het positiespel was natuurlijk goed verzorgd en de (handelings)snelheid was ook beter.

MMC Weert liep constant achter de Eindhoven spelers aan en probeerde er met hard werken een wedstrijd van te maken. Er was echter voor FC Eindhoven een eigen doelpunt van MMC Weert nodig om op voorsprong te komen. Dit was tevens de ruststand 1-0.

MMC Weert kwam na de rust goed uit de startblokken en was gedurende 10 minuten lekker aan het voetballen. Met mooi combinatiespel werd de aanval gezocht en kwamen er ook kansen; die werden helaas niet benut. FC Eindhoven was conditioneel natuurlijk ook sterker en bij sommige MMC Weert spelers vloeiden de krachten langzaam weg. De 2-0 kon dan ook niet uitblijven. MMC Weert perste er nog een slotoffensiefje uit en had vlak voor tijd succes met een doelpunt van Dyronne. Eindstand 2-1.

Er werd door MMC Weert gedurende de hele wedstrijd hard gewerkt, maar qua voetbal was FC Eindhoven duidelijk de betere. Mooie ervaring voor de jongens in een zeer sportieve wedstrijd.

Kenneth, bedankt voor de uitnodiging en wellicht tot een volgende keer !

Verslag door: Peter Truijen

Hieronder volgen enkele sfeerfoto’s.

foto-1_650x1000

foto-2_650x1000

foto-3_650x1000

foto-4_650x1000

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  MMC Weert 3 wint Kampioensfeest
  30 mei 2019
  "Ut Tertj" blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze...