Hoofdsponsor

Spannende opdrachtentocht voor F-jeugd van MMC Weert

Op vrijdag 15 december organiseert MMC Weert speciaal voor onze F-jeugdspelers (JO09 & JO08) een spannende opdrachtentocht. Uiteraard mogen ook de vaders, moeders, broertjes en zusjes van onze F-spelertjes meedoen !!!

Wat gaat er gebeuren ?
Alle deelnemers worden verdeeld over verschillende teams. Vanuit de kantine vertrekt ieder team met een routebeschrijving om op die manier op bepaalde plaatsen in de Graswinkel en Moesel een aantal opdrachtjes uit te voeren. Het team dat alle opdrachten het beste uitvoert is de winnaar. Maar uiteraard krijgt iedereen die meedoet toch een leuk prijsje.

Wanneer en hoe laat ?
Deelnemers worden verwacht om 18:15 uur in de kantine van MMC Weert en het einde van de tocht zal ongeveer om 20:30 uur zijn.

Wat heb je nodig ?
Vergeet niet om een zaklamp en regenkleding mee te brengen (dat laatste natuurlijk alleen als er kans op neerslag is). Doe GEEN voetbalschoenen aan maar WEL een paar goede sportschoenen of wandelschoenen !

Bij wie moet je je opgeven ?
Wil je meedoen, geef je dan VOOR 2 december op bij de trainer/leider van je eigen team.

Vrijwilligers altijd welkom !
Mochten er ouders zijn die tijd en zin hebben om even een handje mee te helpen dat stellen we dat zeer op prijs. Neem dan even contact op met Henk Sijmkens (0495-537710).

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 (B1) Kampioen 1e Klasse 4 
  9 december 2018
  Na een schitterend seizoen waarin alle spelers hard voor iedere overwinning hebben geknokt hebben ze afgelopen zaterdag het...
 • Lees meer
  Monster Score van MMC Weert 1 in Herten
  19 november 2018
  MMC Weert laat SHH alle hoeken van het veld zien en verslaat de nummer twee van de ranglijst SHH...
 • Lees meer
  Voorbereiding selectie op nieuwe seizoen.
  30 juli 2018
  Op 23 september start het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Hieronder het overzicht van de momenteel geplande vriendschappelijke-, bekerwedstrijden en trainingen.