Hoofdsponsor

Spannende opdrachtentocht voor F-jeugd van MMC Weert

Op vrijdag 15 december organiseert MMC Weert speciaal voor onze F-jeugdspelers (JO09 & JO08) een spannende opdrachtentocht. Uiteraard mogen ook de vaders, moeders, broertjes en zusjes van onze F-spelertjes meedoen !!!

Wat gaat er gebeuren ?
Alle deelnemers worden verdeeld over verschillende teams. Vanuit de kantine vertrekt ieder team met een routebeschrijving om op die manier op bepaalde plaatsen in de Graswinkel en Moesel een aantal opdrachtjes uit te voeren. Het team dat alle opdrachten het beste uitvoert is de winnaar. Maar uiteraard krijgt iedereen die meedoet toch een leuk prijsje.

Wanneer en hoe laat ?
Deelnemers worden verwacht om 18:15 uur in de kantine van MMC Weert en het einde van de tocht zal ongeveer om 20:30 uur zijn.

Wat heb je nodig ?
Vergeet niet om een zaklamp en regenkleding mee te brengen (dat laatste natuurlijk alleen als er kans op neerslag is). Doe GEEN voetbalschoenen aan maar WEL een paar goede sportschoenen of wandelschoenen !

Bij wie moet je je opgeven ?
Wil je meedoen, geef je dan VOOR 2 december op bij de trainer/leider van je eigen team.

Vrijwilligers altijd welkom !
Mochten er ouders zijn die tijd en zin hebben om even een handje mee te helpen dat stellen we dat zeer op prijs. Neem dan even contact op met Henk Sijmkens (0495-537710).

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  MMC Weert 3 wint Kampioensfeest
  30 mei 2019
  "Ut Tertj" blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze...