Hoofdsponsor

MMC Weert JO11-1 (E1) Kampioen in de Hoofdklasse 5

MMC Weert E1 (JO11-1) is ongeslagen KAMPIOEN geworden in de Hoofdklasse 5. Een uniek kampioenschap want voor de eerste keer in het bestaan van de club is er een kampioen in het 9 tegen 9, een nieuwe wedstrijdvorm van de KNVB.

Nadat de jongens in de najaarscompetitie al 3e waren geworden in deze zware poule is er nu dus het Kampioenschap. En wat voor één. 8 wedstrijden gespeeld en slechts 1x gelijk gespeeld en dan ook nog eens met van tot tijd oogstrelend voetbal.
Tussendoor werd ook nog de kwartfinale van de KNVB-beker behaald, reden voor een groot feest compleet met een heuse attractie waarin met pijl en boog een spel werd gespeeld, alle remmen gingen los!!

De Jeugdcommissie van MMC Weert feliciteert Bram, Yermo, Max Koppers, Joep, Salman, Manu, Stijn, Roman, Chahid, Jason en Max van Lierop van harte met dit fantastische resultaat.
Voor het kader bestaande uit Dennis Trott, Mark Koppers en Pieterjan Zanen past eigenlijk maar één omschrijving: jullie zijn Kanjers!!

FOTO_MMC_E1_Kampioen

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  MMC Weert 3 wint Kampioensfeest
  30 mei 2019
  "Ut Tertj" blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze...