Hoofdsponsor

MMC Weert 3 wint Kampioensfeest

“Ut Tertj” blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze nu ook nog eens het Kampioensfeest van de Keuken Kampioen Divisie!!!

De afgelopen weken zijn vele honderden jeugd- en seniorenteams kampioen geworden. Sommige teams met een straatlengte voorsprong en andere teams in de laatste minuut op de slotdag. Een onvergetelijk moment in de carrière van een amateurvoetballer.

Honderden van die kampioenen hebben zich de afgelopen periode aangemeld voor de actie Kampioensfeest. Uit deze kampioenen is MMC Weert 3, dat met 7 punten voorsprong kampioen werd in de 3e Klasse D, als winnaar uit de bus gekomen. Zij mogen zich op gaan maken voor een knallend kampioensfeest voor de gehele club op zaterdag 8 juni inclusief een optreden van Wolter Kroes.

Dit feest met niemand minder dan Wolter Kroes is niet alleen voor “Ut Tertj” maar voor heel MMC Weert, van jong tot oud!

Verdere informatie over het feest volgt nog!
Hou daarom goed de facebookpagina van “Ut Tertj” in de gaten.

20190512_mmc-3_kampioen_449x600

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  Foto verslag MMC Weert JO17-1 tegen OVCS JO17-1
  26 mei 2019
  Op 25 mei 2019 kwam OVSC JO17-1 op bezoek bij MMC Weert. Fotograaf Frans Gaj van OVSC heeft geprobeerd...