Hoofdsponsor

Met overwinning in stadsderby de winterstop in

Een behoorlijk gehavend MMC Weert begon de laatste wedstrijd voor de winterstop aan de stadsderby tegen DESM. Stef Baetsen en Jordi Hermans waren geblesseerd en Max Meertens moest werken en tot overmaat van ramp viel ook Joshua van Veldhoven al vroeg in de wedstrijd uit agv. een blessure.

Gelukkig kon de trainer putten uit talenten van de A-jeugd en vandaag waren Aimane Nougeaine en Abel van Beest aan de selectie toegevoegd. Vooral deze laatste speelde vandaag een cruciale rol in de overwinning van MMC Weert. Nadat hij op een verre uittrap van doelman Loek Jacobs goed doorging verschalkte hij de keeper van DESM en scoorde de belangrijke 0 – 2. De overwinning leek hierdoor al veilig gesteld, echter DESM wist kort daarna toch nog de aansluitingstreffer te scoren (1 – 2).

DESM “rook” de kans op een gelijk spel en zette alles op alles. Zelfs keeper Nick van Donschot kwam bij de laatste corner van DESM mee naar voren om zo een gelijkspel te proberen af te dwingen. Zijn poging mislukte en MMC Weert wist te profiteren van het lege doel dat de DESM goalie achter had gelaten. Een snelle uitval werd door Ilias Ouaadi met een afstandsschot omgezet in de 1 -3.

MMC Weert gaat met een verdiende overwinning de winterstop in.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is de thuiswedstrijd tegen DVO op 28 januari 2018. Dus tijd genoeg voor de geblesseerden om goed te herstellen !

Lees hieronder het verslag van deze wedstrijd dat verscheen in dagblad De Limburger.

20171218_dl_desm-mmc-weert

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  MMC Weert 3 wint Kampioensfeest
  30 mei 2019
  "Ut Tertj" blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze...