Hoofdsponsor

Meiden team (MO19) gaat verder als …

Afgelopen zaterdag heeft het meidenteam van MMC Weert (MO19-1) haar allerlaatste wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd tegen Merefeldia MO19-1 werd dan ook in stijl gewonnen met 3-2.

Het eerste echte meidenteam van MMC Weert is misschien wel een van de meest succesvolle jeugdteams van de laatste jaren bij MMC Weert. Begonnen in 2010 in een zware competitie wat niet altijd gemakkelijk was, maar het plezier stond voorop en plezier staat garant voor ontwikkeling.

Die ontwikkeling kwam er want na een paar pittige seizoenen kwamen er maar liefst 3 kampioenschappen en groeide de meiden niet alleen uit tot een succesvol voetbalteam maar ook tot een gezellige groep vriendinnen. Sport verbroederd en dit blijkt ook, een grote variatie van nationaliteiten wat samen een team vormt gaat in een goede harmonie samen, het perfecte recept voor succes. Iedere speelster heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt , waar wij als trainers trots op zijn.

Nadat vorig seizoen een paar speelsters zijn gestopt met voetballen, begonnen we dit seizoen met een hele krappe selectie. Toch waren de meiden gemotiveerd genoeg om deze zware competitie in te gaan, helaas en jammer genoeg blijkt het nu toch over te zijn.

We zijn trots dat een aantal meiden bij de jongens verder willen gaan en dat we maar liefst 6 meiden hebben mogen afleveren bij MMC Weert VR1 team; ze zullen een absolute versterking zijn voor het dames VR1-team.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een geweldig leuke tijd en hebben genoten van onze knotsgekke voetbalmeiden. Onze coachjas kunnen we nu aan de wilgen gaan hangen.

Meiden bedankt en heel veel succes bij jullie nieuwe teams !

Jos Geenen en Astrid Doré

 

20160514_b1-meiden_gezocht_foto_02

20160514_b1-meiden_gezocht_foto_01

foto_mo17-1_web

foto_mo19-1a

foto_mo19-1b

20160531a_b1-meiden_kampioen_foto_01

20160531a_b1-meiden_kampioen_foto_02

Meer Teams...
 • Lees meer
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen
  9 december 2019
  MMC Weert JO17-1 overtuigend Winterkampioen. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige reeks en als bekroning het zeer verdiende kampioenschap!
 • Lees meer
  MMC Weert 1 speelt THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel
  3 oktober 2019
  MMC Weert 1 speelt op zondag 6 september 2019 de THUISWEDSTRIJD op sportpark Schuttersheide in Son en Breugel !
 • Lees meer
  MMC Weert 3 wint Kampioensfeest
  30 mei 2019
  "Ut Tertj" blijft dit seizoen maar prijzen binnen harken want na 3 periode titels en een Kampioenschap winnen ze...