• Wat is de club van 50?

  De Club van 50 is een initiatief van een aantal leden van MMC Weert met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze voetbalvereniging.

  Bewust is er voor gekozen om dit keer niet onze sponsors als doelgroep te nemen. Er zijn namelijk al veel andere mensen die MMC Weert een warm hart toedragen en financieel hun steentje bijdragen.

  Inschrijven voor het lidmaatschap

  Het is mogelijk om je nu al in te schrijven voor de club van 50. In de kantine liggen invulformulieren en je kunt je ook aanmelden bij Leon Timmermans 06 24 67 75 91 of Sander Vaas 06 11 44 08 94. Een mailtje naar mmcweert@sponsorbusiness.nl  kan natuurlijk ook. Inmiddels zijn er al 40 aanmeldingen binnen. De start van de club van 50 zal met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 starten en een lidmaatschap duurt een jaar.

  Wie kan lid worden van de club van 50?

  Iedereen kan lid worden van de club van 50. Je hoeft zelf geen lid te zijn van MMC Weert. Je naam wordt op een sierlijk bord in onze kantine geplaatst. Na inschrijving ontvang je t.z.t. verder informatie over jouw betaling van € 50,- en de gemaakte afspraken.

  Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?

  Voor het seizoen 2023-2024 wordt het totaal bedrag besteed aan zaken die niet uit de normale begroting van MMC Weert betaald kunnen worden. Het gaat hier dan ook om materiële zaken zoals bijvoorbeeld het opknappen van de accommodatie, vervanging verlichting of een defect of vernieuwing van verwarmingsketel of koelsysteem. Elk jaar wordt er door de initiatiefnemers van de club van 50 in samenspraak met het bestuur van MMC Weert een bestedingsdoel bepaald dat wordt aangewend om voorgenoemde zaken financieel te ondersteunen.

  Start met de Club van 50 1