• Beste MMC-ers,

  Via deze weg wil ik me voorstellen als de nieuwe jeugdvoorzitter van MMC.  Ik ben Rene Vermaire, 49 jaren jong en woonachtig aan de Oudenakkerstraat op Keent/Moesel.

  Sinds een aantal jaren ben ik verbonden aan MMC door de start van de voetbalcarrière van mijn jongste zoon Dex bij de mini’s van MMC. Daar ben ik zelf ook gestart als trainer/coach tot op dit moment bij de JO10-1. Daarnaast ook aangesloten bij de jeugdcommissie van MMC en zodoende sinds kort jeugdvoorzitter.

  Voetballen heb ik zelf, vanaf mijn de jongste jeugd, altijd gedaan bij RKSV Boxtel. Daar heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en daarna nog ruim 10 jaar bij de senioren gespeeld.

  In 2006 ben ik in Weert komen wonen en heb vervolgens nog een paar seizoenen bij Wilhelmina gevoetbald, daarna was het mooi geweest.

  Ik wil me de komende jaren volledig in zetten voor onze vereniging en hoop dat daar zo veel mogelijk mensen bij willen aansluiten als vrijwilliger. MMC drijft op de inzet van al onze vrijwilligers en helaas wordt het steeds moeilijker om alle posities goed bezet te hebben. Dit zullen we met zijn allen moeten oppakken om onze jeugd- en seniorenafdeling met veel plezier te kunnen laten voetballen.

  Dus mocht je geïnteresseerd zijn om onderdeel te zijn van onze vrijwilligersbrigade hoor ik het graag! Er is volop vraag naar trainers, coaches en leiders maar ook in commissies als de jeugdactiviteitencommissie (JAC),  jeugdcommissie etc.

  Met sportieve groet,

  Rene Vermaire