• Wedstrijd MMC Weert JO17-1 tegen SV Top JO17-1

  Doordat de wedstrijd op de oorspronkelijke datum niet door kon gaan stond deze wedstrijd nog op de planning. We stonden wel als thuisspelende ploeg op het programma, maar in overleg met SV Top was er afgesproken dat we de wedstrijd in het stadion van Top Oss zouden spelen.

  Voor Roan was dit een extraatje voor zijn verjaardag van vandaag. Het zou nog leuker voor hem zijn als we ook nog zouden winnen.

  We vetrokken rond 18.00 in stromende regen, afgewisseld met plensbuien naar Oss voor deze inhaalwedstrijd. Door de regen en doordat de ingang nogal lastig te vinden was, hadden we helaas wat minder tijd voor de bespreking en de warming-up. Hoewel je van echt warm worden in de regen niet echt kon spreken…

  MMC begon goed aan de wedstrijd. In de eerste 7 minuten wisten we al 3 keer richting en tussen de palen te schieten. Helaas stond de keeper van SV Top telkens in de weg om een vroeg doelpunt te voorkomen. SV Top kwam er niet aan te pas.

  Slechts in de counter kon SV Top er een paar keer gevaarlijk uit komen, maar de complete verdediging (inclusief keeper) van MMC wist de uitbraken onschadelijk te maken.
  MMC bleef de meeste kansen creëren, maar kon de bal niet tussen de palen krijgen.

  Beide teams legden een grote werklust in hun spel, wellicht om toch nog warm te blijven doordat de wolken nog steeds hun tranen op de spelers plengden. De weergoden waren niet echt met ons vanavond.

  Naarmate de eerste helft vorderde kwam SV Top beter in het spel. MMC ging wat slordiger om met de bal wat aan beide kanten leidde tot veel balverlies en balherovering. Toch wist MMC de ban te breken en kon Timo, na een afstandsschot van Mohammed Ali, de bal oppakken en binnen schieten. Na 38 minuten spelen stonden we dan toch op een voorsprong.

  Op basis van deze eerste helft heeft MMC zich tekort gedaan door maar 1 keer te scoren. Hopelijk komen daar de tweede helft doelpunten bij.

  Aan het einde van de eerste helft was het even droog, maar de tranen waren nog niet op. De tweede helft begon weer met regen.

  SV Top kwam beter uit de kleedkamers dan in de 1e helft. En had schijnbaar de wind mee, want ze besloten veel meer van afstand te schieten. Gelukkig hadden we daar geen problemen mee en werden deze ballen netjes tegen gehouden.

  MMC wist wederom een aantal goede kansen te creëren, maar door goed keeperswerk van SV Top bleef het bij het enige doelpunt in de eerste helft van MMC.

  SV Top wist wel 2 keer het net te vinden. 1 Keer doordat ze met 2 personen volledig vrij stonden voor de goal en 1 keer door een klutsbal uit een corner. MMC kwam dit niet meer te boven en vergat vervolgens te voetballen. Helaas konden we de punten niet mee naar huis nemen en bleven we berooid en kletsnat met 0 punten achter.

  Al met al een sportieve en spannende wedstrijd.

  Wedstrijdverslag werd gemaakt door Rene.

  MMC Weert JO17-1 verliest wedstrijd in Top Oss stadion

  MMC Weert JO17-1 verliest wedstrijd in Top Oss stadion 1