• Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert Rabobank graag in clubs en verenigingen.

  Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september 2023. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

  Rabobank helpt clubs met het waarmaken van hun ambities. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, verschillende sportbonden en maatschappelijke partners.

  Doel MMC Weert

  Het doel van MMC Weert is dit jaar verduurzaming van ons sportcomplex en de verdere verbouwing van onze gezellige kantine.

  De verbouwing van de kantine is al een heel eind op dreef, maar het meubilair moet nog worden aangekocht alsmede de verdere aankleding van de kantine. Daarnaast hebben we inmiddels zonnepanelen en LED verlichting rond de sportvelden aangelegd, maar willen we ook nog led verlichting in de kleedkamers gaan aanbrengen.

  Als Rabobank lid kan je onze club steunen om te stemmen op MMC Weert. Ieder Rabobank lid mag drie stemmen uitbrengen. Dit kan via de app, of de website van de Rabobank. Nog geen lid? Dit kan gratis via de app!

  Stemmen

  Stemmen is heel eenvoudig:

  1. Open je Rabobank app
  2. Ga naar 'service'
  3. Klik op 'lidmaatschap'
  4. Doe mee en stem! (zoek naar MMC Weert)

  Of stem via deze link: Rabo ClubSupport - Rabobank

  Dank je wel, wij zijn super blij met jouw stem!

   

  MMC doet mee met Rabo Clubsupport. Steun MMC door te stemmen. 1