• Kampioenswedstrijd JO19-1:

  Op zaterdag 18 mei 2024, om 15:00 uur spelen onze mannen van de JO19-1 een belangrijke thuiswedstrijd tegen SV Budel JO19-1.

  SV Budel staat momenteel eerste in de poule met 24 punten uit 9 wedstrijden. MMC staat met evenveel punten op de tweede plaats, maar het doelsaldo van SV Budel is net wat beter. MMC moet deze wedstrijd winnen om kampioen te worden. Mocht dit zaterdag lukken dan promoveren ze naar divisie voetbal.

  De spelers van de JO19-1 en de staf zouden het geweldig vinden dat er aankomende zaterdag veel publiek aanwezig is bij deze topper. Zij hopen dat er veel jeugdspelers van MMC, trainers, ouders, familie en vrienden komen kijken om onze spelers aan te moedigen voor deze belangrijke wedstrijd.

  Dus kom zaterdag 18 mei om 15:00 uur MMC JO19-1 naar de overwinning schreeuwen!

  Kom JO19-1 en onze veteranen aanmoedigen voor het kampioenschap

  Kampioenswedstrijd veteranen:

  Maandag 20 mei 2024 is er nog een kampioenswedstrijd bij MMC. Dit keer geen jeugdteam die kans maakt op de titel, maar onze veteranen.

  Op deze 2e Pinksterdag treden ze thuis om 10.00 uur aan tegen DFO-2.

  Met deze laatste competitiewedstrijd voor de boeg hebben de oudjes 3 verliespunten minder dan de nummer 2 op de ranglijst, SVVH. Indien ze derhalve minimaal 1 punt pakken kan de kampioensvlag gehesen worden.

  Hoewel het team het gehele seizoen al ondersteund wordt door een vaste schare aan supporters kan elke aanmoediging onontbeerlijk zijn om de stress die deze wedstrijd ongetwijfeld met zich meebrengt zo snel mogelijk te verdrijven.

  Wilt u dus getuige zijn van dit mogelijke feest bent u van harte welkom op het sportpark aan de Fuutstraat. Wenst u nog eens een grote groep zestigers aan het werk te zien die hun leven lang in het belang van de sport hebben geleefd (geen tabak, geen alcohol en 5 dagen voor de wedstrijd thuis gescheiden slapen) aangevuld met wat jong grut dat meegenomen is in deze Spartaanse leefwijze en ze allemaal nog sprintjes zien trekken waarop Carl Lewis jaloers zou zijn, kom dan kijken naar de veteranen van MMC.

  Het Pinksterweekend, met de Zeskamp Moesel  op zondag, zou dan op maandag een fantastische afsluiting als apotheose hebben.