• Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van René Koppen. Hij was een echte “Moeselman “, een toegewijd lid, voormalig speler, voorzitter en erelid van MMC Weert.

  René Koppen is ten gevolge van een hersenbloeding op 10 april j.l. plotseling overleden. Tot de laatste dag was hij een trouwe supporter van ons 1e elftal.

  René is op 15-jarige leeftijd bij SV Moesel (dat heette eerst MSVM) gaan voetballen. Hij heeft jaren in het 1e elftal gevoetbald, maar vanwege knieklachten moest hij al op redelijk jonge leeftijd stoppen. Nadien is hij bestuurslid geweest en heeft mede aan de basis gestaan van de wederopstanding van SV Moesel en het initiatief om te gaan sparen voor een nieuwe accommodatie in de Graswinkel; het huidige sportpark aan de Fuutstraat.

  Zijn aannemersbedrijf KoppenBouw heeft onze accommodatie gebouwd en daar waar nodig verder aangebouwd. Steeds heeft hij de vereniging bijgestaan met goede bouwkundige adviezen. Tevens is KoppenBouw al jaren de hoofdsponsor van onze club MMC Weert.

  Na de fusie van SV Moesel met Megacles tot het huidige MMC Weert deed men een beroep op René om voorzitter te worden. Ondanks zijn drukke werkzaamheden in de bouw heeft hij deze functie aanvaard jarenlang met volle passie en toewijding bekleed. Ook nadien is hij onze vereniging trouw gebleven en was altijd zeer betrokken maar ook kritisch op het te voeren beleid.

  Helaas komt hij niet meer naar MMC Weert. Maar in ons hart zal hij altijd blijven voortleven. René bedankt voor alles wat je voor onze en ook jouw vereniging hebt betekend. Rust in Vrede.

  Wij wensen Truus, de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen van René heel veel sterkte toe!

  Bestuur MMC Weert
  Weert, 11-4-2024