• Als bestuur van voetbalvereniging MMC Weert zijn we vastbesloten om onze club en jeugdafdeling naar het volgende niveau te tillen. We willen onze leden de best mogelijke ervaring bieden en streven naar voortdurende verbetering in alle aspecten van onze club.

  Om onze jeugdafdeling te verbeteren, hebben we besloten een SWOT-analyse uit te voeren en is er vandaag een mail verstuurd met de link naar de enquête. Jouw feedback in deze enquête is daarbij cruciaal.

  We willen weten wat onze sterke punten zijn, waar we ons op moeten richten om onze zwakke punten te verbeteren, welke kansen er zijn om onze jeugdafdeling te laten groeien en welke bedreigingen we moeten aanpakken.

  Jouw eerlijke en oprechte mening over MMC Weert is essentieel voor het succes van onze club en de ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 10 minuten.

  We zouden het erg op prijs stellen als jij meedoet! Jouw mening is van groot belang. Doe je mee?

  Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders/verzorgers om deze vragenlijst in te vullen of vul het samen in.

  » Duur vragenlijst: 10 minuten
  » Uiterste invuldatum: 21-3-2023

  Namens de werkgroep "MMC beleidsplan" willen wij jullie alvast bedanken voor jullie input.