• Zoals voor de corona tijd gebruikelijk was, zal onze voetbalclub MMC-Weert dit jaar weer deelnemen aan de Grote Clubactie. Mede vanwege de hoge energiekosten en de uitgaven voor het aanpassen van onze kantine kunnen we extra inkomsten gebruiken.

  Dit jaar zal de opbrengst van de grote clubactie ten goede komen aan onze jeugdafdeling voor het aanschaffen van trainingsmaterialen.

  We verwachten dan ook dat al onze jeugd- en senior leden zich inzetten om deze verkoop tot een succes te maken.

  Start verkoop:

  De loten verkoop start dit jaar op zaterdag 23 september 2023!

  Speciale actie jeugdleden:

  De jeugdleden ontvangen 50 cent per verkocht lot en kunnen dus nog een aardig zakcentje bijverdienen. Mocht je meer dan 25 loten verkopen dan krijg je ook een medaille. Alle 270 jeugdleden krijgen zaterdag 23 september 2023 een mail met een link naar je persoonlijke verkooppagina.

  Log in en ontdek jouw eigen pagina! Volg jouw lotenmeter, bekijk de tussenstand in jouw team en club, verdien badges en doe mee met winacties.

  De loten kosten 3,- euro per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen. Loten kunnen verkocht worden tot 11 november 2023. De hoofdprijs van de Grote Clubactie is 100.000,= euro en de trekking hiervan is op 28 november 2023.

  Na afloop van de actie zullen de jeugdleden de vergoeding krijgen voor hun verkochte loten. Dus doe je best, want verkoop je 25 loten dan verdien je 12,50.

  Verkoopmogelijkheden:

  - Je kunt de loten verkopen door langs de deuren te gaan in clubtenue, opdat iedereen ziet dat je van MMC-Weert bent. Als je met 2 personen een koppel vormt en langs de deuren gaat kun je zeker goed scoren.

   

  - Je kunt ook  je persoonlijke verkooplink via WhatsApp en social media delen. Hierdoor kunnen ook familie en vrienden die verder weg wonen lootjes kopen.

  - Neem je verkoopboekje mee naar een verjaardag of burendag. Daar zijn veel mensen die allemaal een lootje kunnen kopen.

  - Je kunt ook Superloten verkopen. Dan verkoop je 50 loten in een keer en deze zijn dan geschikt voor sponsors of bedrijven. Je kunt dan een mooie foto maken samen met de koper en deze foto dan als pr voor de ondernemer delen op social media.

  Mocht je nog meer willen weten over de actie kijk dan snel op Lotenverkopers - Grote clubactie:

  Contactpersoon actie:

  Mocht je nog vragen hebben over de actie dan kan je contact opnemen met Anton Jacobs.

   

  Grote Clubactie MMC-Weert. Wij doen mee!