• Mis het niet!

  Doe mee met de gave woensdagmiddagactiviteiten van Sportstuif Weert die worden georganiseerd op het sportpark van MMC voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Weert.

  De volgende activiteiten staan op de planning:

  Expeditie Sportstuif - 22 mei 2024
  Deze dag gaan we verschillende spellen doen in het thema van het tv-programma Expeditie Robinson, maar natuurlijk geven wij als Sportstuif daar onze eigen draai aan.

  1 jaar Sportstuif Weert - 4 juni 2024
  Op 4 juni hebben wij een open dag omdat wij ons 1-jarig bestaan willen vieren. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij Sportstuif Weert en ook zorgen we dat er voor de kinderen een aantal leuke spellen klaarstaan.

  Colorrun - 18 juni 2024
  Op 18 juni organiseren wij een gave Colorrun. De kinderen rennen over een parcours terwijl ze bedekt worden met kleurrijk poeder. Lachen gieren brullen over het Sportpark van MMC Weert.

  Waterspelen - 2 juli 2024
  Op 2 juli gaan wij allerlei gave waterspellen spelen met de kinderen. Het beloofd een leuke dag te worden vol met waterpret.

  Lijkt het jou gaaf om mee te doen met een van de bovengenoemde activiteiten? Meld je dan snel aan via de website: https://www.samenbijsportstuif.nl/wmaweert

   

  Gratis activiteiten Sportstuif Weert bij MMC