• Een mooie club die me na aan het hart ligt en dat is de reden dat ik me onlangs na 18 jaar weer beschikbaar heb gesteld als voorzitter voor een periode van maximaal 3 jaar.

  Ik ben Anton Jacobs en in 1952 geboren op de Kruisstraat nabij de Moeselkapel. Als kind ben ik in de jeugd bij SV Moesel gaan voetballen en uiteindelijk in het eerste elftal beland. Nog 3 jaar deel uitgemaakt van de selectie van Wilhelmina ‘08 en nadien weer terug naar mijn vertrouwde club SV Moesel.

  Toen zoon Ralf ging voetballen ben ik jeugdleider en trainer geworden en heb nadien nog 25 jaar deel uitgemaakt van het hoofdbestuur als voorzitter van de jeugdafdeling, als penningmeester, als secretaris en de laatste 10 jaar als voorzitter van SV Moesel. Ik heb in 2004 nog contact opgenomen met Ad Braam voorzitter van Megacles om eventuele fusie te bespreken. Uiteindelijk heeft dat in 2006 geleid tot onze nieuwe vereniging MMC Weert. Na mijn afscheid als bestuurslid ben ik altijd betrokken gebleven bij de club als trouwe supporter van ons eerste elftal, als voetballer bij de veteranen en nu nog als scheidsrechter bij de jeugd en de senioren.

  MMC Weert staat voor grote uitdagingen en daar ik per 1 januari 2024 stop als makelaar/taxateur, heb ik er zin in om samen met het bestuur te trachten tot passende oplossingen te komen, opdat we op alle gebieden weer een bloeiende vereniging worden.

  Na de onlangs gehouden Algemene Leden Vergadering heb ik positieve reacties ontvangen van betrokken en jonge leden die iets extra’s voor onze vereniging willen gaan doen. Dit geeft me vertrouwen en ik reken voor de nog te nemen passende maatregelen op begrip, steun en medewerking van onze leden.

  met sportieve groet
  Anton Jacobs