• Afgelopen vrijdagavond vond in een goedgevulde kantine van MMC de voetbalpubquiz plaats. De pubquiz werd georganiseerd door Ut Tertj.

  In totaal hadden 14 teams zich opgegeven. De teams mochten uit 4 tot 6 personen bestaan.

  De geslaagde quiz stond onder leiding van Regi en Fabian die de teams door de 5 rondes met vragen heen hielpen. Ieder ronde bestond uit een ander onderwerp.

  Dit waren een ronde met foto´s van voetballers, spelerspaspoorten, fragmenten, opstellingen met ontbrekende spelers en als laatste een finale ronde met vragen over MMC.

  Tussen de rondes was er ook nog een speciale ronde voor alle teamcaptains.  Dit betrof de captain ronde Who's the Dude? De captain moest samen met the Dude een situatie uitbeelden die de andere spelers binnen de tijd moesten raden. Dit zorgde voor een hoop hilariteit.

  Na iedere ronde konden de teams even op adem komen en genieten van een drankje en overheerlijke snacks die veelvuldig voorbij kwamen.

  Uitslag voetbalquiz:

  Plaats 1: Team Das Braune Auto

  Plaats 2: Team Maik de Boertjes

  Plaats 3: Team '88

  Na de prijsuitreiking werden ook nog de winnende lootjes bekend gemaakt. Iedereen kon loten kopen, waarbij er fantastische prijzen te winnen waren. De hoofdprijs van de loterij ging naar Fried.

  Via deze weg willen wij de organisatie nogmaals bedanken voor een geweldige avond.

  Geslaagde voetbalpubquiz

  Geslaagde voetbalpubquiz 1

  Geslaagde voetbalpubquiz 2

  Geslaagde voetbalpubquiz 3

  Geslaagde voetbalpubquiz 4