Hoofdsponsor

MMC Weert en bescherming persoonsgegevens

Beste leden en verzorgers van leden van MMC Weert,

Vanaf vrijdag 25 mei 2017 is er een nieuwe wetgeving van kracht geworden die de privacy van jullie als particulier moet beschermen tegen de grote jongens van deze wereld zoals Facebook en Google. Gezien alle publiciteit die de afgelopen periode rond m.n. Facebook is geweest, is dit een goede zaak.

Ook wij als voetbalvereniging worden nu met deze wetgeving geconfronteerd en moeten maatregelen nemen. Op de achtergrond hebben al een aantal mensen veel werk verzet, maar we zijn er nog lang niet. Om te beginnen gaan we jullie informeren over onze privacy policy en dat betekent dat we jullie op de hoogte stellen, welke gegevens wij van jullie opslaan en moeten gebruiken om als vereniging te kunnen functioneren, zoals met de team indelingen, de wedstrijden die er gespeeld moeten worden en verenigingsactiviteiten die we organiseren.

Daar waar van toepassing zullen we met onze vrijwilligers, formele overeenkomsten moeten aangaan om duidelijke te stellen wat er wel en niet mag met de data die zij of verwerken of gebruiken om onze vereniging draaiende te houden.

Voor jullie als bestaand lid of verzorger van minderjarige leden informeren we jullie met bijgaande policy over hoe wij de zaken aan willen pakken. Nieuwe leden zullen bij aanmelding expliciet hierop worden gewezen. Onze bestaande leden verwachten wij langs deze weg met terugwerkende kracht te hebben geïnformeerd en dat jullie akkoord gaan met onze privacy policy. De actuele policy is in de toekomst altijd terug te vinden op onze website (www.mmcweert.nl/bescherming-persoonsgegevens-avg).

Onze vrijwilligers, daar waar van toepassing, zullen de komende periode worden benaderd om een verwerkers en/of geheimhoudings-overeenkomst aan te gaan met ons, om zo te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Kortom, ik reken op jullie begrip dat het nog niet allemaal geregeld is, maar dat we hard op weg zijn dit de komende maanden in goede banen te leiden.

Mocht er nog vragen zijn, stel ze via de mail aan onze secretaris (secretaris@mmcweert.nl) en wij zullen deze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Ton Langers
Voorzitter MMC Weert

 

De Privacy Policy van MMC Weert lees je hier !
privacy_policy_mmc_weert

Meer Bestuur...
 • Lees meer
  Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering 2019
  8 oktober 2019
  Alle leden van MMC Weert worden uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering 2019.
 • Lees meer
  Eindejaarswens MMC Weert
  24 december 2018
  MMC Weert wenst al haar leden prettige Kerstdagen en een gezond, sportief en heel succesvol 2019 !
 • Lees meer
  Nieuwjaarsreceptie van MMC Weert
  10 december 2018
  De Nieuwjaarsreceptie van MMC Weert is op zondag 6 januari 2019 (aanvang 14:00 uur).