Hoofdsponsor

In Memoriam Sjel Wijen †

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lid Sjel Wijen.
 
Sjel, al 30 jaar lid van onze vereniging, was een zeer betrokken vrijwilliger.
 
We kenden Sjel als een liefhebber van het voetbalspel. Hij ging dan ook vaak her en der kijken naar wedstrijden; vaak deed hij dat dan op de fiets, want fietsen was ook een hobby van Sjel.
 
Sjel was zelf ook zeer actief in de scheidsrechterswereld. De rol van scheidsrechterbegeleider bij thuiswedstrijden van MMC Weert 1 was dan ook op zijn lijf geschreven. Sjel kende (bijna) iedereen in de scheidsrechterswereld en iedere scheidsrechter kende dan ook Sjel Wijen. Ondanks zijn ziekte bleef hij tot op het laatste moment de scheidsrechters bij thuiswedstrijden van MMC Weert 1 opvangen en begeleiden. Velen kenden dan ook al het verhaal van zijn ziekte. De laatste wedstrijden waarbij Sjel “in functie” was waren dan vaak ook een soort van emotioneel afscheid van zijn vrienden en bekenden uit de scheidsrechterswereld.
 
Als professioneel verwarmingsmonteur heeft Sjel veel voor MMC Weert betekend; de vereniging kon altijd een beroep doen op zijn hulp bij het onderhoud of het verhelpen van een storing aan de Cv-installatie.
 
We zullen Sjel blijven herinneren als een man die het hart op de juiste plek had zitten. Het was iemand die wel altijd een duidelijke mening had en die dat dan ook uitte. Ondanks dat was het wel iemand waarop je altijd een beroep kon doen. We zullen hem dan ook bijzonder missen.
 
Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en in het bijzonder naar zijn vrouw Truus, zijn dochters Nicole en Anouk, hun partners Martijn en Henk alsook zijn kleinkinderen Bas, Koen en Floor.
 
Namens leden, vrijwilligers en het bestuur van MMC Weert wensen wij hen veel sterkte toe.
 
Weert, 3 april 2018

fotolijst_sjel_wijen20180403_rouwadvertentie_sjel_wijen

Meer Bestuur...
 • Lees meer
  Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering 2019
  8 oktober 2019
  Alle leden van MMC Weert worden uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering 2019.
 • Lees meer
  Eindejaarswens MMC Weert
  24 december 2018
  MMC Weert wenst al haar leden prettige Kerstdagen en een gezond, sportief en heel succesvol 2019 !
 • Lees meer
  Nieuwjaarsreceptie van MMC Weert
  10 december 2018
  De Nieuwjaarsreceptie van MMC Weert is op zondag 6 januari 2019 (aanvang 14:00 uur).