Hoofdsponsor

Nieuws van de Bestuurstafel – Juli 2019

Met de rubriek: ‘Nieuws van de Bestuurstafel‘ wil het bestuur van MMC Weert haar leden op de hoogte houden van de laatste bestuurlijke nieuwtjes.

 • Zoals jullie misschien al hebben gezien worden de toplagen van het natuurgrasveld en het oude kunstgrasveld vervangen. We hebben regelmatig overleg met de gemeente hierover zodat beide velden voor aanvang van het nieuwe seizoen speelklaar zijn. Het kan misschien wel een keer voorkomen dat we tijdens de voorbereidingen daardoor soms een beetje flexibel moeten zijn. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.
 • Na enige wachttijd is de schilder begonnen met het noodzakelijke schilderwerk op onze accommodatie; een flinke investering die zoals jullie weten gesponsord wordt door de Zeskampcommissie.
 • Omdat we als MMC ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen, hebben wij onlangs op ons initiatief met de gemeente gesproken over de mogelijkheden tot verduurzaming van onze accommodatie. Het was een eerste verkenning, maar er lijken goede mogelijkheden te zijn. We gaan nu hard aan de slag om de verschillende mogelijkheden in beeld te brengen en verder uit te werken.
 • Een keer per 3 maanden vindt er een voorzittersoverleg plaats van de verschillende voetbalverenigingen uit Weert en omgeving. Omdat we meer met elkaar willen gaan samenwerken hebben we in het laatste overleg unaniem besloten om niet meer actief jeugdspelers te gaan benaderen bij een andere club. Dit is ook reeds besproken in de Jeugdcommissie.

Rick Steijvers
Voorzitter MMC Weert

Meer Bestuur & Vrijwilligers...
 • Lees meer
  Er zijn nog maar een paar "BOSPOP-uren" op te vullen ..… je laatste kans !
  25 januari 2020
  Er zijn nog maar een paar "BOSPOP-uren" op te vullen ..… je laatste kans !
 • Lees meer
  Het kan nog steeds … je aanmelden voor vrijwilligerswerk op BOSPOP 2020!
  14 januari 2020
  Het kan nog steeds … je aanmelden voor vrijwilligerswerk op BOSPOP 2020!
 • Lees meer
  Nieuwjaarsreceptie MMC Weert
  23 december 2019
  Zondag 5 januari 2020 Nieuwjaarsreceptie MMC Weert (aanvang 14:00 uur, Sportparkt Graswinkel).