Hoofdsponsor

MMC Weert vrijwilligers en Bospop bedankt !

Op verzoek van Chamel Nijssen heb ik MMC Weert aangemeld om dit jaar te helpen op Bospop 2019. De vrijwilligers die namens MMC gewerkt hebben zijn ingezet bij het logistieke deel en diende het verkeer in goede banen te leiden. Het was 3 uur werken en 3 uur rusten. Zelf ben ik tijdens de eerste rustperiode naar huis gegaan en tijdens de 2e rustperiode ben ik het festivalterrein op gegaan.

Het was erg gezellig en we zijn goed verzorgd door de organisatie. Als vrijwilliger kregen we een Bospop T shirt, een uitgebreid lunchpakket, een diner bon en gratis toegang tot het festivalterrein. Tevens ontvangt onze vereniging €5,00 per gewerkt uur.

Vanwege het pro deo uitgevoerde vrijwilligerswerk heeft Bospop aan MMC Weert dan ook €460,= overgemaakt. Dit smaakt naar meer en we hopen dat volgend jaar meer leden en begunstigers van MMC Weert zich willen inzetten en aanmelden om namens MMC Weert als vrijwilliger te helpen op Bospop.

Mede namens onze penningmeester wil ik de vrijwilligers namens MMC Weert van dit jaar namens (Wiel & Petra Ramaekers, Ton & Annemiek Langers, Marcel Moonen en Peter Verheijen) heel hartelijk danken voor hun inzet.

Bericht door Anton Jacobs

 
vrijwilligers_bedankt_01b

Meer Bestuur & Vrijwilligers...
 • Lees meer
  Er zijn nog maar een paar "BOSPOP-uren" op te vullen ..… je laatste kans !
  25 januari 2020
  Er zijn nog maar een paar "BOSPOP-uren" op te vullen ..… je laatste kans !
 • Lees meer
  Het kan nog steeds … je aanmelden voor vrijwilligerswerk op BOSPOP 2020!
  14 januari 2020
  Het kan nog steeds … je aanmelden voor vrijwilligerswerk op BOSPOP 2020!
 • Lees meer
  Nieuwjaarsreceptie MMC Weert
  23 december 2019
  Zondag 5 januari 2020 Nieuwjaarsreceptie MMC Weert (aanvang 14:00 uur, Sportparkt Graswinkel).