Hoofdsponsor

Zaterdag 8 juni Kampioensfeest van “Ut Tertj”

UPDATE (19:00 uur): Foto’s van het Kampioensfeest van “Ut Tertj” op deze webpagina en videofragmenten op de facebookpagina van MMC Weert.

UPDATE (20:45 uur): Een schitterende reportage met foto’s en videofragment is te zien op de website van Weert-de-Gekste (met dank aan Mark Vialle).

————

“Ut Tertj” won recent het Kampioensfeest van de Keuken Kampioen Divisie. De prijs, die “Ut Tertj” graag wil delen met de hele club, is een KNALLEND KAMPIOENSFEEST inclusief een optreden van Wolter Kroes, een Slam FM DJ en de presentatie is in handen van Hansie-Hansie (Hans Kraay jr.).

Op zaterdag 8 juni viert “Ut Terdj” dit kampioensfeest in de Zeskamptent op Sportpark Graswinkel. Het feest duurt van 15:00 uur tot 22:00 uur en begint met de huldiging van alle MMC Weert teams die dit jaar kampioen zijn geworden.

Na de huldiging zal er een optreden zijn van Wolter Kroes en zorgt o.a. een Slam FM DJ ervoor dat het een knallend feestje zal worden. Er zal bovendien een cameraploeg aanwezig zijn om een aftermovie van het feest te maken. Deze aftermovie zal landelijk gedeeld gaan worden op diverse media.

“Ut Tertj” en de organisatie nodigt iedereen uit om dit feestje mee te komen vieren. Laten we er een knallend feest van maken, laten zien waar MMC’ers (ook nog) goed in kunnen zijn en zo onze club mooi in “the picture” zetten!

De toegang is GRATIS en iedereen, van jong tot oud is welkom!

poster_mmc-3_wolter_kroes_hans_kraay_jr

hans_kraay_1

hans_kraay_2

hans_kraay_3

mmc-3_1

mmc-3_2

mmc-3_3

mmc-3_4

mmc-3_5

voorzitter_1

voorzitter_2

voorzitter_3

voorzitter_4

publiek_tent_1

publiek_tent_2

publiek_tent_3

wolter_kroes

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Finale promotiewedstrijd 2e klasse : MMC Weert 2 – IVO Velden 2
  12 juni 2019
  Zondag 16 juni (12:00 uur) Sportpark Merefeldia. De finalewedstrijd nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse tussen MMC Weert...
 • Lees meer
  Zeskamp Moesel – dit jaar al voor de 35e keer
  9 juni 2019
  UPDATE: Op de website van Weert de Gekste en de facebook pagina van Midden Limburg Actueel staan schitterende...
 • Lees meer
  Keeper Loek Jacobs verlaat het “oude nest” en verruilt MMC Weert voor EVV Echt
  6 juni 2019
  Loek Jacobs verruilt MMC Weert voor EVV en MMC Weert wenst hem heel veel succes bij deze grote stap...