Hoofdsponsor

Verslag oefenwedstrijd FC Eindhoven JO13-1 (2e divisie) – MMC Weert JO15-1

De dag na de kraker Ajax – Real Madrid vond er op 14 februari weer een topwedstrijd plaats. Het was de wedstrijd tussen:

FC Eindhoven JO13-1 (2e divisie) – MMC Weert JO15-1

Op uitnodiging van trainer Kenneth Cicilia, de vader van C1-speler Dyronne, speelden we een vriendschappelijke wedstrijd in het stadion van FC Eindhoven.

De wedstrijd begon goed voor MMC Weert. Twee grote kansen voor Luke en Dyronne, die echter helaas werden gemist. FC Eindhoven nam het initiatief over en liet de bal ogenschijnlijk gemakkelijk rondgaan. Het positiespel was natuurlijk goed verzorgd en de (handelings)snelheid was ook beter.

MMC Weert liep constant achter de Eindhoven spelers aan en probeerde er met hard werken een wedstrijd van te maken. Er was echter voor FC Eindhoven een eigen doelpunt van MMC Weert nodig om op voorsprong te komen. Dit was tevens de ruststand 1-0.

MMC Weert kwam na de rust goed uit de startblokken en was gedurende 10 minuten lekker aan het voetballen. Met mooi combinatiespel werd de aanval gezocht en kwamen er ook kansen; die werden helaas niet benut. FC Eindhoven was conditioneel natuurlijk ook sterker en bij sommige MMC Weert spelers vloeiden de krachten langzaam weg. De 2-0 kon dan ook niet uitblijven. MMC Weert perste er nog een slotoffensiefje uit en had vlak voor tijd succes met een doelpunt van Dyronne. Eindstand 2-1.

Er werd door MMC Weert gedurende de hele wedstrijd hard gewerkt, maar qua voetbal was FC Eindhoven duidelijk de betere. Mooie ervaring voor de jongens in een zeer sportieve wedstrijd.

Kenneth, bedankt voor de uitnodiging en wellicht tot een volgende keer !

Verslag door: Peter Truijen

Hieronder volgen enkele sfeerfoto’s.

foto-1_650x1000

foto-2_650x1000

foto-3_650x1000

foto-4_650x1000

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Pakt MMC Weert 2 zondag periodetitel 2 ?
  17 maart 2019
  Ben je benieuwd of MMC Weert 2 a.s. zondag de periodetitel van de 2e periode pakt? Kom dan om...
 • Lees meer
  Sportieve 60-plussers gezocht voor WALKING FOOTBALL
  15 maart 2019
  Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.
 • Lees meer
  Transportkarren voor de grote doelen
  17 februari 2019
  Voor het verplaatsen van de 7 meter doelen beschikt MMC Weert over 2 transportwagens. De wagens zijn voorzien van...