Hoofdsponsor

Verslag competitiewedstrijd Jekerdal JO19-1 tegen MMC Weert JO19-1

Zaterdag 19 september vertrok MMC Weert JO19-1 naar Maastricht om de eerste competitiewedstrijd te spelen. Vooraf was er door Dilano en Jasper nogmaals erop gehamerd dat voetbal samen gespeeld werd; één team en allen voor elkaar! Waar het in de voorbereiding wat moeizaam ging, daar ging het vandaag een heel stuk beter. Jekerdal werd helemaal weggespeeld.

Het begin was wat moeizaam, want eerst mochten we betaald parkeren en dat zorgde er deels voor dat we iets minder tijd hadden voor de warming-up. Gelukkig was het warm en waren de spelers al op een goede temperatuur. Het kunstgrasveld lag er wat plat bij, dus slidings maken was goed voor open benen.

Jekerdal begon rustig aan de wedstrijd, maar MMC Weert wilde meteen laten zien waar ze in staat waren. Al na 12 minuten werd de score geopend door een goede pass van Rens op Kylian. Jekerdal had dit niet verwacht en was even de weg kwijt. Die weg was nog niet echt gevonden, want nog voor de drinkpauze wist Kylian wederom te scoren. Nu na een pass van Quinten. 0-2 Voor MMC Weert.

Na de drinkpauze ging Jekerdal beter spelen en werden we meer onder druk gezet. Gelukkig werd er niet door Jekerdal gescoord in deze periode, maar na de rust mochten we Jekerdal niet meer zo in het spel laten komen.

Het was zaak om de neuzen weer dezelfde kant op te zetten en om na de rust Jekerdal niet meer het idee te laten geven dat ze nog wat konden doen in deze wedstrijd. Vijf minuten na de rust werd dit idee dan ook de grond in geboord door een doelpunt van Kevin op een pass van Rens.

Rens was vaak betrokken bij de doelpunten vandaag, want hij wist ook zelf te scoren. Kylian gaf de voorzet en was ook bij 3 doelpunten betrokken vandaag. Quinten had tussendoor nog gescoord en zo was de einduitslag 0-5 voor MMC Weert. Een goede start van de competitie.

Doelpunten:
Kylian 2
Kevin
Quinten
Rens

Assists:
Rens 2
Kylian
Quinten

Verslag ingezonden door: René Maréchal

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.