Hoofdsponsor

Uitslag enquête over website MMC Weert

Een tijd geleden hielden we een enquête om te onderzoeken wat onze leden van de website van MMC Weert vonden.

Onze huidige website (www.mmcweert.nl) kwam in oktober 2016 online, maar omdat informatiewensen veranderen en omdat dingen altijd beter kunnen, wilden we via een enquête inventariseren of het anders en/of beter zou kunnen. Via deze enquête vroegen wij aan onze leden om hun mening te geven.

Nadat de resultaten binnen waren heeft de initiatiefgroep de resultaten bekeken, besproken en een verslag gemaakt. Hierin staan een aantal algemene opmerkingen over de website zoals: wat vindt men goed, wat minder goed en wat kan er beter. Daarnaast staan er punten met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak, aanvullende media, meehelpen aan berichtgeving of website beheer, wat willen we gaan verbeteren en een aantal conclusies.

In de MMC Koerier van 17 maart 2020 verschijnt een verkorte versie van de resultaten van deze enquête. Wil je meer details over de uitslag van deze enquête, lees dan het complete verslag door te klikken op de link.

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal
  25 juli 2021
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal.
 • Lees meer
  MMC Weert ingedeeld in 3e-Klasse C voor seizoen 2021-2022
  11 juli 2021
  De KNVB heeft onlangs de indeling van het competitieprogramma voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt en MMC Weert 1 is...
 • Lees meer
  Oefen en bekerprogramma selectie MMC Weert 2021-2022
  10 juli 2021
  Het oefen en bekerprogramma van de selectie MMC Weert voor 2021-2022 is bekend.