Hoofdsponsor

Uitbreiding Bestuurskamer

Vanaf de start van het nieuwe seizoen 2018-2019 kunnen we gebruik maken van onze vernieuwde bestuurskamer. Dit alles is te danken aan de welwillendheid van onze ereleden Anton Jacobs en Rene Koppen die bereid waren om de aanpassing van onze bestuurskamer mogelijk te maken.
 
Wat betekent die aanpassing?
Na de aanbouw van de overkapping was het niet meer goed mogelijk om vanuit de bestuurskamer het hoofdveld in ogenschouw te kunnen nemen.
Daarom wordt de huidige dakkapel afgebroken en komt er een nieuwe dakkapel, die zover naar voren wordt geplaatst dat vanuit de bestuurskamer de wedstrijden op het hoofdveld gevolgd kunnen worden. Daarnaast zal er een deur in komen zodat we ook gemakkelijker op het platdak kunnen komen. 
Dit alles maakt het mogelijk voor onze gasten en eventuele sponsoren om de thuiswedstrijden ook vanuit de bestuurskamer te kunnen volgen.
 
Anton Jacobs (Woon Totaaladvies) is de initiatiefnemer en ook de hoofdsponsor van dit project. Het bedrag, dat we budgettair tekort kwamen om alles te kunnen realiseren is gesponsord door Rene Koppen (Koppen Bouw). Verder ook een woord van dank aan Patrick Kdich (PK Installatietechniek) die de installatie voor zijn rekening heeft genomen.
 
Kortom een mooie uitbreiding van ons complex, waarmee we weer voor de dag kunnen komen.
 
Ton Langers
Voorzitter MMC Weert

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  AFGELAST : 5e MMC Weert Penalty toernooi gaat NIET door !
  18 augustus 2018
  In verband met te weinig aanmeldingen heeft de organisatie op 17 augustus 2018 besloten om het Penalty Toernooi dit...
 • Lees meer
  Geef de sport terug aan de kinderen !
  17 augustus 2018
  Op 18 september a.s. organiseren Fontys, PSV, KNVB en Centrum voor Pedagogisch Contact een bijeenkomst die bedoeld is voor...
 • Lees meer
  Voorbereiding selectie op nieuwe seizoen.
  30 juli 2018
  Op 23 september start het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Hieronder het overzicht van de momenteel geplande vriendschappelijke-, bekerwedstrijden en trainingen.