Hoofdsponsor

Toelichting vanuit Bestuur MMC Weert op onderzoeksrapport Bureau Synarchis

Beste Leden,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het artikel in De Limburger is er de afgelopen maanden door Bureau Synarchis, in opdracht van Gemeente Weert, een onderzoek gedaan naar situatie van de voetbalsport in onze gemeente. Het onderzoek heeft zich gericht op alle negen verenigingen/sportparken die zich bevinden binnen de gemeentegrenzen.

Bureau Synarchis heeft ons sportpark bezocht en in gesprek getreden met het bestuur. De resultaten van het onderzoek zijn onlangs gepresenteerd aan de verenigingen en zal op 7 september a.s. worden besproken door het college van B&W.

Als gevolg van het rapport zijn er diverse clustergesprekken gepland met de verenigingen om gezamenlijk de bevindingen en feedback te bespreken. Ook zijn we als bestuur in gesprek gegaan met een groep prominente leden om zo een breed gedragen reactie te kunnen geven naar de gemeente.

We willen hierbij EXPLICIET vermelden dat het onderzoek een DISCUSSIESTUK is. Voor het bestuur van MMC Weert is het in het rapport besproken scenario slechts EEN VAN DE VELE MOGELIJKE scenario’s op weg naar een gezonde toekomst voor de voetbalsport in Weert.

Het bestuur zou graag meerdere scenario’s bespreken, óók scenario’s die niet in het rapport staan. Dit hebben we uiteraard ook naar de gemeente gecommuniceerd.

We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de resultaten van het onderzoek.

Bestuur MMC Weert

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Pinksteren: feestweekend bij MMC Weert
  24 juni 2022
  Afgelopen Pinksterweekend stond bij MMC Weert in het teken van feest vieren.
 • Lees meer
  Alle prijzen jubileum loterij zijn opgehaald !
  20 juni 2022
  Alle prijzen van de jubileum loterij zijn inmiddels opgehaald !
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !