Hoofdsponsor

Toelichting vanuit Bestuur MMC Weert op onderzoeksrapport Bureau Synarchis

Beste Leden,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het artikel in De Limburger is er de afgelopen maanden door Bureau Synarchis, in opdracht van Gemeente Weert, een onderzoek gedaan naar situatie van de voetbalsport in onze gemeente. Het onderzoek heeft zich gericht op alle negen verenigingen/sportparken die zich bevinden binnen de gemeentegrenzen.

Bureau Synarchis heeft ons sportpark bezocht en in gesprek getreden met het bestuur. De resultaten van het onderzoek zijn onlangs gepresenteerd aan de verenigingen en zal op 7 september a.s. worden besproken door het college van B&W.

Als gevolg van het rapport zijn er diverse clustergesprekken gepland met de verenigingen om gezamenlijk de bevindingen en feedback te bespreken. Ook zijn we als bestuur in gesprek gegaan met een groep prominente leden om zo een breed gedragen reactie te kunnen geven naar de gemeente.

We willen hierbij EXPLICIET vermelden dat het onderzoek een DISCUSSIESTUK is. Voor het bestuur van MMC Weert is het in het rapport besproken scenario slechts EEN VAN DE VELE MOGELIJKE scenario’s op weg naar een gezonde toekomst voor de voetbalsport in Weert.

Het bestuur zou graag meerdere scenario’s bespreken, óók scenario’s die niet in het rapport staan. Dit hebben we uiteraard ook naar de gemeente gecommuniceerd.

We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de resultaten van het onderzoek.

Bestuur MMC Weert

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 2021
  26 september 2021
  Algemene Ledenvergadering 2021 MMC Weert is op 18 november a.s.
 • Lees meer
  In memoriam René Christiaens
  26 september 2021
  Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van René Christiaens. Wij wensen de familie, vrienden en...
 • Lees meer
  Laatste week van de spaaractie ‘AH-Voetbalpassie’
  25 september 2021
  De AH-Voetbalpassie Spaaractie gaat de laatste week in. Je kan nog steeds sparen voor en doneren aan MMC Weert...