Hoofdsponsor

Steun MMC Weert en doe mee aan de Rabo Clubsupport actie 2020

Rabobank Weerterland en Cranendonck hebben weer een actie waarmee hun leden een of meerder verenigingen financieel kunnen steunen door een stem uit te brengen op hun favoriete vereniging. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

MMC Weert doet mee met deze Rabo ClubSupport actie en heeft als doel voor deze actie het vervangen van de huidige veldverlichting door LED verlichting. Reden hiervoor is dat de huidige lampen van de verlichting binnen een tot twee jaar niet meer leverbaar zijn. Tevens levert dit een flinke energiebesparing voor de club op.

Wie kunnen er stemmen ?
Alle leden van de bank kunnen vanaf 5 oktober tot uiterlijk 25 oktober stemmen door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport of via deze directe link. Als je geen toegang hebt tot de Rabo App of Rabobank Online Bankieren, dan kun je contact opnemen met je lokale bank.

Dus hoe meer stemmen er op MMC Weert worden uitgebracht hoe hoger het bedrag dat MMC Weert krijgt !

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.