Hoofdsponsor

Sportvelden MMC Weert verboden terrein agv. Corona-maatregel overheid !

Mededeling van het Bestuur.
Datum: 29 juli 2020

Het bestuur van MMC Weert verklaart OPNIEUW met onmiddellijke ingang Sportpark Graswinkel tot VERBODEN TERREIN agv. de door de overheid afgekondigde maatregelen om de snelle verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

In het bijzonder is deze oproep/dit verbod bedoeld voor de groepen jongeren die zich de laatste dagen op de voetbalvelden ophouden. In het belang van jullie eigen gezondheid, die van jullie familie, vrienden en vooral jullie grootouders onderneem je geen groepsactiviteiten.

Het is bovendien altijd al VERBODEN om je buiten de voetbalwedstrijden, trainingen of andere clubactiviteiten op de accommodatie te begeven. De poorten zijn dan ook GESLOTEN. Door over het hek te klimmen en je toch op de accommodatie te begeven riskeer je te worden geschorst voor zowel wedstrijden als trainingen.
Daarnaast riskeer je ook om aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele financiële schade die door toedoen van het negeren van dit verbod is geleden.

Het bestuur doet bij deze een oproep aan de ouders om het accommodatie-verbod met hun kinderen te bespreken en hen de ernst van de situatie te laten inzien.

Het is in het belang van ons allen en we dienen hierin allemaal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen!

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal
  25 juli 2021
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal.
 • Lees meer
  MMC Weert ingedeeld in 3e-Klasse C voor seizoen 2021-2022
  11 juli 2021
  De KNVB heeft onlangs de indeling van het competitieprogramma voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt en MMC Weert 1 is...
 • Lees meer
  Oefen en bekerprogramma selectie MMC Weert 2021-2022
  10 juli 2021
  Het oefen en bekerprogramma van de selectie MMC Weert voor 2021-2022 is bekend.