Hoofdsponsor

Spaar voetbalplaatjes van jezelf en van jou teamgenoten.

AH Heerschap start binnenkort een lokale plaatjesactie waarin de eigen MMC Weert leden nu eens de toppers zijn die worden afgebeeld op de plaatjes. De droom van veel MMC Weert leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere MMC Weert leden zijn vanaf 12 september 2022 verkrijgbaar bij AH Heerschap. Het bestuur van MMC Weert ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met AH Heerschap is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie. Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbijgaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).
Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar deze website en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

 
Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven download dan hier het toestemmingsformulier.
 

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.