Hoofdsponsor

Opstart trainingen MMC Weert jeugdteams 12 jaar en jonger

Na een gedwongen pauze van een flink aantal weken mag de jongste jeugd (12 jaar en jonger) weer gaan trainen. Echter onder strikte voorwaarden welke jullie aantreffen in het Protocol. Het opstarten na een lockdown is een coproductie tussen overheid, club en de spelers (lees ouders).

Van alle partijen wordt verwacht dat zij een bepaalde inspanning gaan leveren en het gezonde verstand blijven gebruiken. Voetballen ten tijden van deze gezondheidscrisis vraagt om improvisatie en aanpassingen. Blijf je beseffen dat dit niet business-as-usual is maar aangepaste trainingen zijn in vreemde tijden.

De kwaliteit van de training is van ondergeschikt belang ten opzichte van de gezondheidsrisico’s !

Ik vraag de ouders om het Protocol door te nemen en met jullie kinderen te bespreken, Tenslotte wijs ik er nog op dat in deze bijzondere tijden soms bijzondere maatregelen genomen moeten worden, ik vraag om begrip en medewerking. Wanneer de oudere jeugd weer kan gaan trainen is op dit moment onbekend. Voor deze groepen is de 1,5 meter afstand regel nog immer van kracht hetgeen voetbal onmogelijk maakt. Wij blijven uiteraard alle ontwikkelingen volgen.

Zonder vrijwilligers geen voetbal, dat geldt dubbel en dwars in deze onwerkelijke tijden, ik spreek mijn waardering uit voor de jeugdtrainers en coördinatoren die zich onder deze vreemde omstandigheden inzetten om de jongste jeugd iets van voetbalplezier terug te geven.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bert van Pelt.

poster_ouders_lr

——————-
UPDATE (7 mei 2020)

Impressie van de opgestarte trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar.

foto-1_450x600

foto-2_450x600

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.