Hoofdsponsor

Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert

Beste leden en vrijwilligers van MMC Weert,
 
Zoals jullie wellicht vernomen hebben loopt er een voetbalplaatjes-actie van Albert Heijn Heerschap. Alle leden van MMC Weert van zowel de jeugd en seniorenteams als de vrijwilligers van MMC Weert kunnen worden vereeuwigd door middel van een foto in het voetbalplaatjesboek dat zal worden uitgegeven door de Albert Heijn Heerschapgroep.

Mede doordat MMC Weert binnenkort haar 90-jarig jubileum viert wordt dit dan ook een UNIEK COLLECTORS ITEM.
 
Is er van jou nog geen foto gemaakt en zou jij toch graag in dit UNIEKE FOTOBOEK willen staan?

Dan krijg je op vrijdag 3 juni voorafgaand aan de jubileum wedstrijd tussen teams van Moesel en Megacles een LAATSTE KANS om nog op de foto te gaan!
 
Frank Zeegers, onze fotograaf wil dan tussen 17.00 uur en 18.15 uur in de ingerichte magazijnruimte graag een foto nemen van ieder lid of vrijwilliger van MMC Weert waarvan nog geen foto werd gemaakt.

Ben je vrijwilliger, zit je in een commissie, doe je werk in de kantine, voer je klusjes uit of ben je gewoon MMC Weert lid kom dan naar dit foto moment. Informeer ook s.v.p. je mede vrijwilliger als deze geen digitale informatie leest.
 
Iedereen waarvan een foto werd genomen krijgt een uitgave van het unieke plaatjesboek van MMC Weert. Daarin zijn dan alle actieve jeugdleden, seniorleden, vrijwilligers en overige leden die op de foto zijn gegaan in terug te vinden.
 
Ben je verhinderd, en wil je toch graag op de foto dan kun je dit melden bij sponsorbusiness@mmcweert.nl in overleg zullen wij dan afstemmen wanneer er nog een foto genomen kan worden.

OPMERKING-1:
Lees ook nog eens het bericht over de voetbalplaatjes-actie van 20 april.

OPMERKING-2:
Het beeldmateriaal van deze voetbalplaatjes-actie valt onder de AVG-richtlijnen zoals beschreven in de Privacy Policy MMC Weert.

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.
 • Lees meer
  Spaar voetbalplaatjes van jezelf en van jou teamgenoten.
  20 april 2022
  Spaar voetbalplaatjes van jezelf en van jou teamgenoten in de voetbalplaatjesactie van AH Heerschap.