Hoofdsponsor

Nieuws van de Bestuurstafel

Met deze nieuwe rubriek: ‘Nieuws van de Bestuurstafel‘ wil het bestuur van MMC Weert haar leden op de hoogte houden van de laatste bestuurlijke nieuwtjes.

 • Op 28 februari hebben we met het bestuur en enkele prominente leden bij elkaar gezeten om draagvlak te creëren over welk beleid we de komende jaren willen gaan voeren. We hebben diverse onderwerpen de revue laten passeren, zoals de jeugd, de selectie, damesvoetbal, de lagere teams, sponsorbeleid e.d. Het was een vruchtbare en positieve avond waar we goed naar elkaars standpunten hebben geluisterd. De komende tijd zullen er plannen worden uitgestippeld en uitgevoerd om het e.e.a. te bewerkstelligen. We zullen jullie op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen.
 • Zoals een bekend spreekwoord zegt ‘vele handen maken licht werk’ zijn we dan ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor allerhande werkzaamheden. Mocht je zin, tijd en vooral enthousiasme hebben voor een aantal uurtjes per week, stuur dan een email naar de voorzitter. Op Youtube is een leuk filmpje te zien waardoor je misschien geïnspireerd raakt. Je kunt het ook vinden op Youtube onder ‘doe jij al iets voor je club’.
 • Op korte termijn gaat er schilderwerk plaatsvinden op onze accommodatie. Dit met veel dank aan de Zeskamp Moesel die dit mogelijk heeft gemaakt!
 • Tussen medio juni en medio augustus van dit jaar (2019) gaat er groot onderhoud plaatsvinden op onze velden. De toplaag van het oude kunstgrasveld en de toplaag van het natuurgrasveld gaan vervangen worden. Het hoofdveld blijft tijdens deze periode gewoon beschikbaar.
 • Met een select groepje zijn we naar onze website aan het kijken om die te verbeteren. Er zal op korte termijn een enquête worden gehouden om te achterhalen wat er zoal verbeterd kan worden.

Rick Steijvers
Voorzitter MMC Weert

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Loting volgende ronde KNVB-Beker in kantine MMC Weert
  17 oktober 2021
  Loting volgende ronde KNVB-Beker zondag 24 oktober om 11:00 uur in kantine MMC Weert.
 • Lees meer
  MMC Weert ontvangt in AH de Munt de cheque van de ‘AH-Voetbalpassie-spaaractie’
  16 oktober 2021
  MMC Weert ontvangt van AH een cheque van €562,60 uit de ‘AH-Voetbalpassie-spaaractie’.
 • Lees meer
  Selectie Mannschaft Organisiert Deutsche Mittag
  2 oktober 2021
  Selectie Mannschaft MMC Weert Organisiert Deutsche Mittag op 24 Oktober.