Hoofdsponsor

Nieuws van de Bestuurstafel

Met deze nieuwe rubriek: ‘Nieuws van de Bestuurstafel‘ wil het bestuur van MMC Weert haar leden op de hoogte houden van de laatste bestuurlijke nieuwtjes.

 • Op 28 februari hebben we met het bestuur en enkele prominente leden bij elkaar gezeten om draagvlak te creëren over welk beleid we de komende jaren willen gaan voeren. We hebben diverse onderwerpen de revue laten passeren, zoals de jeugd, de selectie, damesvoetbal, de lagere teams, sponsorbeleid e.d. Het was een vruchtbare en positieve avond waar we goed naar elkaars standpunten hebben geluisterd. De komende tijd zullen er plannen worden uitgestippeld en uitgevoerd om het e.e.a. te bewerkstelligen. We zullen jullie op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen.
 • Zoals een bekend spreekwoord zegt ‘vele handen maken licht werk’ zijn we dan ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor allerhande werkzaamheden. Mocht je zin, tijd en vooral enthousiasme hebben voor een aantal uurtjes per week, stuur dan een email naar de voorzitter. Op Youtube is een leuk filmpje te zien waardoor je misschien geïnspireerd raakt. Je kunt het ook vinden op Youtube onder ‘doe jij al iets voor je club’.
 • Op korte termijn gaat er schilderwerk plaatsvinden op onze accommodatie. Dit met veel dank aan de Zeskamp Moesel die dit mogelijk heeft gemaakt!
 • Tussen medio juni en medio augustus van dit jaar (2019) gaat er groot onderhoud plaatsvinden op onze velden. De toplaag van het oude kunstgrasveld en de toplaag van het natuurgrasveld gaan vervangen worden. Het hoofdveld blijft tijdens deze periode gewoon beschikbaar.
 • Met een select groepje zijn we naar onze website aan het kijken om die te verbeteren. Er zal op korte termijn een enquête worden gehouden om te achterhalen wat er zoal verbeterd kan worden.

Rick Steijvers
Voorzitter MMC Weert

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers Jeugd Activiteiten Commissie !
  20 oktober 2019
  De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) is DRINGEND op zoek naar nieuwe vrijwilligers ter versterking van het team.
 • Lees meer
  UPDATE : Binnenkort weer supergezellige voetbalquiz MMC Weert !
  18 oktober 2019
  Doe mee met de supergezellige voetbalquiz van MMC Weert en steun meteen Nick van den Broek voor zijn deelname...
 • Lees meer
  Hoeveel JUMBO-zegels heb jij al bij elkaar gespaard?
  17 oktober 2019
  Spaar bij de JUMBO-supermarkten voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! Ga je voor 1, 2 of 3 artikelen?