Hoofdsponsor

Nieuws van de Bestuurstafel – April 2020

Met de rubriek: ‘Nieuws van de Bestuurstafel‘ wil het bestuur van MMC Weert haar leden op de hoogte houden van de laatste bestuurlijke nieuwtjes.

Beste leden van MMC Weert,

Tjonge, wat is het een rare tijd. Dat is natuurlijk ook merkbaar op onze mooie club: lege velden, lege kleedkamers, lege kantine …

De bestrijding van het Coronavirus is ook een soort van teamsport en ook wij kunnen dit alleen samen oplossen door ons aan de, door de overheid gestelde, maatregelen te houden.

Zoals jullie weten zijn alle evenementen inmiddels ook afgelast!

Hoe staan we er financieel voor?
We hebben helaas geen inkomsten, maar de meeste vaste lasten van onze vereniging zullen wel voldaan moeten worden. We zijn sterk afhankelijk van de ondersteuning vanuit de overheid en KNVB. Gelukkig hebben we al gebruik kunnen maken van een aantal gemeentelijke regelingen wat het financieel allemaal iets dragelijker maakt. Wij hopen dat onze leden de vereniging trouw blijven; ondanks het stopzetten van trainingen en wedstrijden heeft onze club alle steun nodig om in deze bizarre tijd te overleven.

Voorbereidingen
We zijn druk bezig om het volgende seizoen voor te bereiden, zodat we er ook klaar voor zijn als we weer mogen. Met het officieel bekend maken van de definitieve indelingen van alle teams wachten we totdat we zeker weten wie waar kan en mag spelen. De inventarisatie van kleding en materiaal vindt inmiddels ook plaats.

Sponsoren
Jaar in jaar uit staan vele sponsoren klaar om de club te helpen. Dat gebeurt zowel financieel, maar ook met spullen, schenkingen van goederen, mankracht leveren en meer. Wij zijn heel erg trots op de vele trouwe sponsoren die de club ook in deze tijden een warm hart toedragen.

Doe wat voor hun terug
Nu is het als nooit tevoren de tijd om iets voor onze sponsoren terug te doen. Nu hebben zij ons hard nodig en kunnen wij ook echt iets voor hun doen.

Koop lokaal
Let bij de aanschaf van spullen eens goed op of deze ook bij een lokale middenstander gekocht kunnen worden. Voor de prijs hoef je het niet te laten en vaak voor de service zou je het wél moeten doen.

Hoe verder
Zo lang het einde van de maatregelen nog niet in zicht is, kunnen we niet op de velden en in het gebouw. We horen gelukkig alweer positieve geluiden dat misschien de jeugd met aangepaste maatregelen weer mag gaan trainen. We wachten de berichtgeving hierover af van de Gemeente Weert. Zodra de maatregelen versoepeld worden zullen wij meteen kijken naar de mogelijkheden voor de club.

Laten we ook nu 1 team zijn
Let op jezelf en op elkaar, zorg voor elkaar en ben er voor elkaar. Laten we er samen voor zorgen dat we met de juiste aanpak en instelling én als team kunnen winnen van tegenstander CoVid19. Blijf gezond!

We zien elkaar hopelijk snel weer op de velden van MMC Weert!

Namens het bestuur van MMC Weert
Eddy, Roel, Pascal, Klaus, Sten, Bert, Rick

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.