Hoofdsponsor

Nieuwe gezichten bij MMC Weert

Leon Wassenberg nieuwe trainer MMC WEERT 2
Het 2e Elftal van MMC Weert staat volgend seizoen onder leiding van Leon Wassenberg (57). De oude rot in het vak kiest bewust voor een het trainen van een Reserveteam na een lange carrière die hem al 3 keer eerder bij MMC Weert (Moesel) bracht. In 2011 leidde deze samenwerking tot een kampioenschap hetgeen er mede toe heeft geleid dat de sympathieke trainer binnen de club nog immer met “Wassie” wordt aangesproken. Wassenberg wordt herenigt met Jo Tullemans, een andere oude bekende welke als co-trainer aan de slag gaat. Het Bestuur van MMC Weert onderstreept met deze aanstellingen haar ambities om door te blijven groeien. Doelstelling is om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen met daarin de inzet van zoveel mogelijk zelf opgeleide Jeugd

Henk Smeets aangesteld als nieuwe Trainer van MMC WEERT JO19-1
Weertenaar Henk Smeets (51) is met ingang van het nieuwe seizoen Trainer van JO19-1 (A1) van MMC Weert. Nadat het team zich op knappe wijze heeft gehandhaafd in de 4e Divisie tussen grootmachten als FC Eindhoven en VV Gemert komt de groep volgend seizoen dus in handen van de ervaren Smeets. Wat deze aanstelling extra leukt maakt: Henk heeft zelf jaren bij Megacles gevoetbald!

Tenslotte zal de trainer-coach van het Eerste elftal, Ronny Czornyj, een groeibriljant als assistent krijgen. Rachid Karidi gaat bij MMC Weert zijn stage voor een zware KNVB cursus doorlopen en wordt daarnaast co-trainer bij de ervaren Czornyj.

Wij wensen allen veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat zij alle spelers verder kunnen brengen in hun ontwikkeling.

foto_leon_wassenbergfoto_henk_smeetsfoto_rachid_karidi

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Loting volgende ronde KNVB-Beker in kantine MMC Weert
  17 oktober 2021
  Loting volgende ronde KNVB-Beker zondag 24 oktober om 11:00 uur in kantine MMC Weert.
 • Lees meer
  MMC Weert ontvangt in AH de Munt de cheque van de ‘AH-Voetbalpassie-spaaractie’
  16 oktober 2021
  MMC Weert ontvangt van AH een cheque van €562,60 uit de ‘AH-Voetbalpassie-spaaractie’.
 • Lees meer
  Selectie Mannschaft Organisiert Deutsche Mittag
  2 oktober 2021
  Selectie Mannschaft MMC Weert Organisiert Deutsche Mittag op 24 Oktober.