Hoofdsponsor

Nieuwe bestuursleden MMC Weert stellen zich voor

Beste MMC-ers,

Op 25 oktober 2018 tijdens de Algemene Ledenvergadering van MMC Weert bracht het bestuur de leden op de hoogte van een aantal bestuurswisselingen. Een aantal zittende bestuursleden traden af en daarvoor in de plaats kwamen een aantal nieuwe bestuursleden. Niet iedereen zal meteen weten wie deze nieuwe bestuursleden zijn, daarom zullen de nieuwe bestuursleden zichzelf hieronder in het kort even voorstellen.

 

foto_rick_stijvers_200x266
DE VOORZITTER

Ton Langers is afgetreden als interim-voorzitter en de nieuwe voorzitter is Rick Steijvers. Middels het onderstaande verhaal stelt Rick zichzelf even aan jullie voor.

Ik ben Rick Steijvers, 53 jaar jong, getrouwd met Petra en heb twee kinderen, Marieke en Bart waar ik erg trots op ben. Ik houd erg veel van mijn club MMC en voel me dan ook vereerd om hier voorzitter van te mogen zijn. Ik vind het leuk en een uitdaging om MMC een club te laten zijn waar professionaliteit, gezelligheid en sportiviteit samenkomen. Ik heb erg veel waardering voor alle vrijwilligers die MMC een warm hart toedragen en altijd maar weer voor de club klaarstaan. Het is altijd toch maar weer een uitdaging om alles gladjes te laten verlopen. Chapeau voor al deze mensen!
Ik heb me in het verleden al met meerdere zaken op MMC beziggehouden zoals de contributieadministratie en het inrichten van de ledenadministratie. Ook ben ik alweer ongeveer 25 jaar een vaste waarde in de Zeskampcommissie, een mooi en succesvol evenement op MMC.

Ik ben de laatste 10 jaar werkzaam geweest bij een Amerikaans productiebedrijf waar ik verantwoordelijk was voor de automatisering en procesverbetering. Na een reorganisatie heb ik het bedrijf verlaten. Ik ben me de laatste jaren steeds meer gaan interesseren in o.a. het gedrag van mensen, hoe er leiding wordt gegeven, de communicatie onderling en het nemen van verantwoordelijkheden. In 2015 ben ik een opleiding gestart Stressmanagement, Coaching, counseling en Conflictbemiddeling.
Op dit moment ben ik zoekende naar een leuke (interim) functie in de Informatica, logistiek en/of Procesverbetering. Daarnaast ben ik ook bezig met de start van mijn eigen bedrijf en wil hiermee mensen, teams en organisaties gaan begeleiden in een plezierige en effectievere samenwerking, leidinggeven, team- en individuele ontwikkeling en het doorvoeren van veranderingen op allerlei gebied. Hoe mooi en nodig is het om betrokken mensen te hebben in een organisatie, zowel in het bedrijfsleven als natuurlijk ook in het verengingsleven.

In mijn vrije tijd doe ik aan cardiofitness, wandelen, lezen, skiën en gitaar spelen, zowel akoestisch als elektrisch. Dat laatste is een van mijn grootste hobby’s. Ik houd van allerlei soorten muziek maar muziek van mijn jeugd voert toch de boventoon. Daarom mag ik dan ook graag naar Moulin Blues en Bospop gaan!

Ik hoop op een vruchtbare samenwerking met iedereen bij MMC en wens iedereen veel succes maar vooral veel plezier met alles.

Tot ziens op MMC!

Hartelijke groet,
Rick Steijvers

 

foto_sten-geelen_200x266
DE VICE-VOORZITTER

Leon Timmermans is afgetreden als vice-voorzitter en daarvoor in de plaats komt Sten Geelen. Sten gaat tevens Frank Bijl ondersteunen bij het beheer van de materialen. Doormiddel van het onderstaande stelt Sten zichzelf aan jullie voor.

Mijn naam is Sten Geelen. Ik ben 28 jaar en samenwonend met mijn vriendin Charlotte. Al sinds de F-jes ben ik lid van SV Moesel/MMC Weert. Na een aantal jaren in de selectie te hebben gevoetbald speel ik nu al ruim 2 jaar bij het 4e elftal. Vorige winter werd ik gevraagd om Frank Bijl te ondersteunen bij het beheer van de materialen en inmiddels ben ik hier ook als bestuurslid verantwoordelijk voor. Daarnaast ben ik de nieuwe vice-voorzitter van onze vereniging.

Doordeweeks ben ik werkzaam bij zorgverzekeraar VGZ in Eindhoven. Hier ben ik als procesconsultant verantwoordelijk voor het verbeteren en opzetten van (nieuwe) declaratieprocessen. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk regelmatig op MMC te vinden. Ook zet ik af en toe de Playstation aan, kijk ik een serie op Netflix of lees ik een boek.

Ik vind het een grote uitdaging om bij te dragen aan de toekomst van MMC Weert. Ik heb het volste vertrouwen in het nieuwe bestuur en weet zeker dat we, samen met alle leden, een financieel gezonde, gezellige en sportief succesvolle periode tegemoet gaan!

Tot binnenkort bij MMC Weert,

Sten Geelen

 

foto_pascal_smeets_200x266
DE SECRETARIS

Leon Timmermans is afgetreden als interim-secretaris, een functie die hij na het aftreden van Hugo Lamerikx tijdelijk heeft waargenomen, en wordt opgevolgd door Pascal Smeets. Middels het onderstaande verhaal stelt Pascal zichzelf even aan jullie voor.

Ik ben Pascal Smeets, in het dagelijks leven werkzaam in de machinebouw als Sales Engineer bij ASCO BV en woonachtig op Boshoven samen met mijn vriendin en zoontje van 1. Naast zelf voetballen volg ik de nationale en Europese competities graag op tv.

Binnen de club ben ik actief als speler van MMC4 en sinds een paar maanden in het bestuur als secretaris. Ik hoop vanuit deze rol een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het verder ontwikkelen van onze club.

 

foto_vanya_loijen_200x266
DE WEDSTRIJDSECRETARIS

Robin Halfers afgetreden als wedstrijdsecretaris en wordt opgevolgd door Vanya Loijen. In het navolgende stukje tekst stelt Vanya zichzelf voor.

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen als nieuwe wedstrijdsecretaresse van de senioren. Vanaf dit voetbalseizoen heb ik het stokje overgenomen van Robin Halfers.

Mijn naam is Vanya Loijen. Ik ben geboren op Boshoven waar ik nog steeds woonachtig ben. Als klein meisje dwaalde ik vaak rond op de velden van FC ODA waar mijn broer en vader voetballen. Voetbal deed me toen verder niet zoveel. Tot ik een paar jaar geleden vanwege de gezelligheid toch bij de dames van MMC terecht kwam. Hier voetbal ik nu nog steeds.
Doordeweeks ben ik werkzaam bij het Bevolkingsonderzoek voor borstkanker. Daarnaast hou ik van sporten, de zon, lekker eten, leuke dingen doen met vriendinnen en ben ik zelfs het voetbalspel gaan waarderen!

Op dinsdagavond, vrijdagavond en zondag ben ik meestal op MMC te vinden dus heb je vragen omtrent de wedstrijden of over iets anders dan spreek me gerust aan.

Tot snel!
Ps. Zin in een leuk wedstrijdje vol voetbaltalent? Kom dan op zondag eens naar een wedstrijd van de dames kijken …

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.