Hoofdsponsor

MMC Weert update haar Privacy Policy (AVG)

Beste leden en verzorgers van leden van MMC Weert,

Als aanvulling op onze mededeling van eind vorig seizoen willen we ons beleid inzake de privacywetgeving (AVG) nog een keer onder jullie aandacht brengen.

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 is er een nieuwe wetgeving van kracht geworden die de privacy van jullie als particulier moet beschermen tegen de grote jongens van deze wereld zoals Facebook en Google. Gezien alle publiciteit die de afgelopen periode rond m.n. Facebook is geweest, is dit een goede zaak.

Ook MMC Weert moet maatregelen nemen om aan de privacywetgeving (de algemene verordening gegevens bescherming) te voldoen. Op de achtergrond hebben al een aantal mensen veel werk verzet, maar we zijn er nog lang niet. Om te beginnen gaan we jullie informeren over onze Privacy Policy en dat betekent dat we jullie op de hoogte stellen, welke gegevens wij van jullie opslaan en moeten gebruiken om als vereniging te kunnen functioneren, zoals met de team indelingen, de wedstrijden die er gespeeld moeten worden en verenigingsactiviteiten die we organiseren.

Daar waar van toepassing zullen we met onze vrijwilligers, formele overeenkomsten moeten aangaan om duidelijke te stellen wat er wel en niet mag met de data die zij of verwerken of gebruiken om onze vereniging draaiende te houden.

Bestaande leden of verzorger van minderjarige leden informeren we met onderstaande Privacy Policy over hoe wij de bescherming persoonsgegevens bij MMC Weert aanpakken.

Nieuwe leden worden bij aanmelding expliciet hierop gewezen. Onze bestaande leden zijn in juni 2018 al geïnformeerd en iedereen is toen stilzwijgend akkoord gegaan. De ge-update Privacy Policy kunnen jullie terugvinden op de betreffende pagina van de website van MMC Weert.

Onze vrijwilligers, daar waar van toepassing, zullen de komende periode worden benaderd om een verwerkers en/of geheimhoudings-overeenkomst aan te gaan met ons, om zo te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Kortom, ik reken op jullie begrip dat het nog niet allemaal geregeld is, maar dat we hard op weg zijn dit de komende maanden in goede banen te leiden.

Mocht er nog vragen zijn, stel ze via de email aan onze secretaris en wij zullen deze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Rick Steijvers
Voorzitter MMC Weert

 

De update_van_de_privacy_policy_mmc_weert van 30-12-2018 lees je hier !

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Steun MMC Weert en doe mee aan de Regio Loterij Weert
  4 april 2021
  De Regio Loterij Weert is van start gegaan. Doe mee en steun zo ook MMC Weert !!!
 • Lees meer
  MMC Weert gaat over naar LED-veldverlichting
  23 februari 2021
  MMC Weert gaat over naar duurzame LED-veldverlichting.
 • Lees meer
  Routes & Data ophalen Oud Papier door MMC Weert
  20 februari 2021
  Bekijk hier de actuele routes & data waarop MMC Weert oud papier gaat ophalen in jou straat/buurt.