Hoofdsponsor

MMC Weert start binnenkort met VoetbalTV

Als eerste voetbalvereniging in Midden-Limburg krijgt MMC Weert VoetbalTV. Binnenkort zullen er via VoetbalTV dan ook beelden te zien zijn van voetbalwedstrijden die op het hoofdveld van MMC Weert worden gespeeld. Maar er zullen echter alleen maar opnames worden gemaakt van teams waarbij de leeftijd 13 jaar en ouder is!

VoetbalTV is een video platform voor het amateurvoetbal en een initiatief van Talpa en de KNVB waarbij met behulp van slimme camera’s volautomatische videoregistraties van voetbalwedstrijden worden gemaakt.

Alle voetbal momenten zijn rechtstreeks te zien of later te bekijken via de VoetbalTV-app. Bekijk hier hoe de VoetbalTV-app werkt.

Trainers kunnen analyses maken om het spel te verbeteren en spelers kunnen hun acties via de VoetbalTV-app vastleggen en delen met anderen. Bekijk hier hoe de analysetool van VoetbalTV werkt.

De VoetbalTV App is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Alles kan, waar je ook bent!
Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account!

Lees meer over VoetbalTV op: www.voetbaltv.nl
 
Hoe past VoetbalTV binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?
Uiteraard is hierover nagedacht door de initiatiefnemers; Talpa en de KNVB. Wil je hierover meer weten bekijk dan op de website van VoetbalTV de “veelgestelde vragen”.
Ook MMC Weert heeft hierover nagedacht en daarom geeft men op een duidelijke manier, via informatieborden, aan dat men gebruik maakt van VoetbalTV bij wedstrijden op het hoofdveld.

 

VoetbalTV bij MMC Weert wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van:

platina_woon_totaaladvies_20191014_193x485
Woon! Totaaladvies

 

logo_voetbaltv
foto_01b_600x800 foto_02b_600x800

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.