Hoofdsponsor

MMC Weert heeft mooie nieuwe reserveshirts

Sinds de winterstop beschikt MMC Weert over fonkelnieuwe reserveshirts. De vorige setjes hadden hun beste tijd gehad, dus werd er voor de hele club een nieuw design bedacht. Naast de vertrouwde naam van hoofdsponsor KOPPENBOUW valt met name op dat de bekende blauw/rode baan van het originele witte wedstrijdshirt terugkomt.

Op de foto team JO13-1 (ofwel de D1). Het eerste jeugdteam wat een officiƫle wedstrijd speelde in het nieuwe (pastelblauwe) reserveshirt.

De mannen van Joey, Patrick en Ivar zegevierden in het pastelblauw met 1-0 over SV Blerick. De jongens van team JO13-1 zijn geboren in 2007 of later, en dat is grappig want zij zijn dus geboren na de fusie van SV Moesel en VV Megacles (dat was in 2006).

Voor de jongsten onder ons. Wist je dat het prachtige tenue van MMC Weert niet zo maar ontstaan is maar dat het is afgeleid van de kleuren van de tenues van de fusie verenigingen? De kleuren van VV Megacles waren namelijk rood/blauw (rood shirt, blauwe broek) en de kleuren van SV Moesel waren wit/rood (wit shirt en rode broek).

Lees ook eens de geschiedenis van de fusieclub MMC Weert en de twee voetbalverenigingen waaruit MMC Weert is ontstaan op onze geschiedenis-pagina.

TEKST door Bert van Pelt

foto_nieuwe_reserveshirts-2

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Steun MMC Weert en doe mee aan de Regio Loterij Weert
  4 april 2021
  De Regio Loterij Weert is van start gegaan. Doe mee en steun zo ook MMC Weert !!!
 • Lees meer
  MMC Weert gaat over naar LED-veldverlichting
  23 februari 2021
  MMC Weert gaat over naar duurzame LED-veldverlichting.
 • Lees meer
  Routes & Data ophalen Oud Papier door MMC Weert
  20 februari 2021
  Bekijk hier de actuele routes & data waarop MMC Weert oud papier gaat ophalen in jou straat/buurt.