Hoofdsponsor

MMC Weert heeft mooie nieuwe reserveshirts

Sinds de winterstop beschikt MMC Weert over fonkelnieuwe reserveshirts. De vorige setjes hadden hun beste tijd gehad, dus werd er voor de hele club een nieuw design bedacht. Naast de vertrouwde naam van hoofdsponsor KOPPENBOUW valt met name op dat de bekende blauw/rode baan van het originele witte wedstrijdshirt terugkomt.

Op de foto team JO13-1 (ofwel de D1). Het eerste jeugdteam wat een officiƫle wedstrijd speelde in het nieuwe (pastelblauwe) reserveshirt.

De mannen van Joey, Patrick en Ivar zegevierden in het pastelblauw met 1-0 over SV Blerick. De jongens van team JO13-1 zijn geboren in 2007 of later, en dat is grappig want zij zijn dus geboren na de fusie van SV Moesel en VV Megacles (dat was in 2006).

Voor de jongsten onder ons. Wist je dat het prachtige tenue van MMC Weert niet zo maar ontstaan is maar dat het is afgeleid van de kleuren van de tenues van de fusie verenigingen? De kleuren van VV Megacles waren namelijk rood/blauw (rood shirt, blauwe broek) en de kleuren van SV Moesel waren wit/rood (wit shirt en rode broek).

Lees ook eens de geschiedenis van de fusieclub MMC Weert en de twee voetbalverenigingen waaruit MMC Weert is ontstaan op onze geschiedenis-pagina.

TEKST door Bert van Pelt

foto_nieuwe_reserveshirts-2

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  MMC Weert gaat 3-jarige samenwerking aan met Heerschap Groep
  25 december 2021
  MMC Weert gaat tussen 2022-2024 een 3-jarige samenwerking aan met Heerschap Groep aan.
 • Lees meer
  NIEUWJAARSRECEPTIE GEANNULEERD!
  21 december 2021
  Nieuwjaarsreceptie MMC Weert geannuleerd.
 • Lees meer
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.
  30 november 2021
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.