Hoofdsponsor

MMC Weert gaat 3-jarige samenwerking aan met Heerschap Groep

MMC Weert is een driejarige samenwerking met Heerschap Groep aangegaan (van 2022 t/m 2024). Via de Heerschap Verbindt! nieuwsbrief introduceert de Heerschap Groep zich als nieuwe sponsor en legt uit wat voor leuks er voor jou en MMC Weert staat te gebeuren in de aankomende jaren!

Wat is Heerschap Verbindt!?
Een uniek en lokaal sponsorschap met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren waarmee MMC Weert naast het jaarlijkse sponsorbedrag ook zelf extra inkomsten kan verdienen door middel van (spaar)acties en verkoopactiviteiten bij Albert Heijn Heerschap en Bakkerij Heerschap. Dit zijn:

 1. Verkoopactiviteiten waarbij MMC Weert producten van Bakkerij Heerschap gaat verkopen bij onze Albert Heijn Heerschap supermarkt in Moesel. MMC Weert ontvangt maar liefst 50% van de omzet!
 2. De Spek-de-Kas-Actie. Hoe meer MMC Weert-leden gedurende de Spek-de-Kas-Actie kopen bij Albert Heijn Heerschap, hoe meer geld MMC Weert ontvangt!
 3. De (Sport)plaatjes-Actie. MMC Weert gaat meedoen met sparen voor (sport)plaatjes. Jij én alle leden van MMC Weert komen in het album te staan!

 
Wil jij op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan via www.heerschapverbindt.nl

 

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  NIEUWJAARSRECEPTIE GEANNULEERD!
  21 december 2021
  Nieuwjaarsreceptie MMC Weert geannuleerd.
 • Lees meer
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.
  30 november 2021
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.
 • Lees meer
  “Jeugd beslissend voor MMC Weert” in digitale editie Dagblad De Limburger
  28 november 2021
  Jeugd MMC Weert beslist wedstrijd tegen RKSVO.