Hoofdsponsor

Mededeling en uitslag Grote Club Actie 2020

De Kerstdagen zijn alweer achter de rug en nu op naar 2021. We hopen dat in de loop van het nieuwe jaar ons sociale en sportieve leven weer op een normaal niveau zal kunnen terugkomen.

Veel activiteiten en inkomstenbronnen van de club zijn in 2020 agv. Alle Coronamaatregelen weggevallen; de Zeskamp Moesel, Bospop vrijwilligers, kantine inkomsten, penalty toernooi etc. En dan spreken we nog niet eens over het feit dat de basis van onze vereniging het spelen van voetbalwedstrijden nu al meer dan 9 maanden grotendeels stil heeft gelegen en zoals het er nu uitziet nog wel een poosje zal stilliggen

Mede dankzij de Grote-Clubactie-ouders-van-de-jeugd en de coördinatoren voor de Senioren (Anton Jacobs en Klaus Klein) is deze sponsoringsactiviteit een van de weinige financiële meevallers voor MMC Weert geweest van het afgelopen jaar. Samen hebben we dit jaar, ondanks de Coronamaatregelen, 950 loten verkocht. Dat waren er veel meer dan we vooraf hadden verwacht.

In tegenstelling tot andere jaren waarbij we de jeugdspelers huldigen aan het begin van het nieuwe jaar. Zijn ze al door ons bezocht en hebben we aan hen de prijzen al overhandigd. De jeugdspelers die dit jaar het meeste aantal loten verkocht hebben zijn:

 1. Djarno Scheffers (Jo11-3)
 2. Jessin Ramakers (Jo13-1)
 3. Collin Greijmans (Jo11-3)

Naast de jeugdspelertjes die we in het zonnetje zetten, willen we bij de senioren zonder iemand tekort te willen doen ook Martijn Timmermans bedanken voor de steun en inzet bij de verkoop van de loten bij de senioren. En …….. heel misschien heeft iemand van de loten kopers van MMC Weert ook nog een mooie prijs gewonnen. De trekking was 10 december jl. Heb je het nog niet gecheckt kijk op de website van de Grote Club Actie.

Met vriendelijke groet,

Henk Sijmkens
Ton Langers

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.