Hoofdsponsor

In Memoriam Wim Bergs

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Wim Bergs. Wim was 57 jaar lid van onze vereniging, lid van verdienste en tot aan zijn overlijden een zeer betrokken en actieve vrijwilliger. Woorden schieten te kort!

Wim was een ontzettend betrokken en enthousiaste verenigingsman die voor iedereen klaar stond. Geen vraag was voor Wim te veel, hij was altijd bereid om mensen te helpen. Wim heeft vele jaren als grensrechter gefungeerd bij het eerste elftal, hij is leider geweest van de veteranen en binnen de Zeskamp Moesel is Wim altijd een drijvende en hardwerkende kracht geweest. Ook heeft hij zich vele jaren ingezet voor het ophalen van het oud papier. Net zoals hij altijd vele klusjes deed bij ons op de accommodatie.

Wim, bedankt voor je loyaliteit, je betrokkenheid, je enthousiasme en je tomeloze inzet voor de vereniging. Maar vooral bedankt dat wij hebben mogen ervaren hoe je was als mens! Rust in Vrede!

Wij wensen familie, vrienden en kennissen van Wim heel veel sterkte toe!

Bestuur MMC Weert
Weert, 27-11-2020

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal
  25 juli 2021
  Doe mee aan de ING-enquête over de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal.
 • Lees meer
  MMC Weert ingedeeld in 3e-Klasse C voor seizoen 2021-2022
  11 juli 2021
  De KNVB heeft onlangs de indeling van het competitieprogramma voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt en MMC Weert 1 is...
 • Lees meer
  Oefen en bekerprogramma selectie MMC Weert 2021-2022
  10 juli 2021
  Het oefen en bekerprogramma van de selectie MMC Weert voor 2021-2022 is bekend.