Hoofdsponsor

In een flits staat je hele leven ondersteboven

Tropische temperaturen. Blauwe Meertje voor wat verkoeling en plezier. In een flits staat je hele leven ondersteboven. Dat overkwam onze Tommy van Mierlo, keeper van de JO17-1. Tommy ligt nu op de IC van het ziekenhuis te Maastricht. Twee nekwervels gebroken en een bloeding in het ruggenmerg. Vooralsnog verlamd tot aan zijn nek. Hij is nu bij bewustzijn, hij hoort alles, maar kan verder weinig.

Op dit soort momenten realiseer je maar weer hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard het noodlot kan toeslaan. Machteloos toekijken, veel meer kunnen wij nauwelijks doen. Het enige wat we wel kunnen doen is als 1 groot verbond achter Tommy en zijn familie gaan staan. Hopen op het beste. Tante Nancy, oom Dave, neefjes Dayne & Daley en alle andere familie en vrienden van Tommy, wij wensen jullie alle kracht om deze enorme strijd aan te gaan.

Bestuur, Jeugdkader, alle spelers, overige leden en sympathisanten van MMC Weert zijn in gedachten bij jullie! Mocht je behoefte hebben om in contact te komen met de familie, stuur dan een email naar vtz-jeugd@mmcweert.nl of app naar Bert van Pelt.

Tekst door Bert van Pelt

foto_tommy_van_mierlo_1b

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Beelden van de 1e training Selectie MMC Weert
  9 augustus 2020
  Bekijk hier de beelden van de 1e training Selectie MMC Weert.
 • Lees meer
  Een nieuw voetbalseizoen met (deels) nieuwe spelregels: wat is er veranderd?
  3 augustus 2020
  Spelregelavond bij MMC Weert: met ingang van 1 juli zijn er nogal wat spelregels aangepast, veranderd of toegespitst.
 • Lees meer
  Veteranen MMC Weert zijn weer begonnen met hun trainingen
  31 juli 2020
  Veteranen MMC Weert zijn weer begonnen met hun trainingen.