Hoofdsponsor

In een flits staat je hele leven ondersteboven

Tropische temperaturen. Blauwe Meertje voor wat verkoeling en plezier. In een flits staat je hele leven ondersteboven. Dat overkwam onze Tommy van Mierlo, keeper van de JO17-1. Tommy ligt nu op de IC van het ziekenhuis te Maastricht. Twee nekwervels gebroken en een bloeding in het ruggenmerg. Vooralsnog verlamd tot aan zijn nek. Hij is nu bij bewustzijn, hij hoort alles, maar kan verder weinig.

Op dit soort momenten realiseer je maar weer hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard het noodlot kan toeslaan. Machteloos toekijken, veel meer kunnen wij nauwelijks doen. Het enige wat we wel kunnen doen is als 1 groot verbond achter Tommy en zijn familie gaan staan. Hopen op het beste. Tante Nancy, oom Dave, neefjes Dayne & Daley en alle andere familie en vrienden van Tommy, wij wensen jullie alle kracht om deze enorme strijd aan te gaan.

Bestuur, Jeugdkader, alle spelers, overige leden en sympathisanten van MMC Weert zijn in gedachten bij jullie! Mocht je behoefte hebben om in contact te komen met de familie, stuur dan een email naar vtz-jeugd@mmcweert.nl of app naar Bert van Pelt.

Tekst door Bert van Pelt

foto_tommy_van_mierlo_1b

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Steun MMC Weert en doe mee aan de Regio Loterij Weert
  4 april 2021
  De Regio Loterij Weert is van start gegaan. Doe mee en steun zo ook MMC Weert !!!
 • Lees meer
  MMC Weert gaat over naar LED-veldverlichting
  23 februari 2021
  MMC Weert gaat over naar duurzame LED-veldverlichting.
 • Lees meer
  Routes & Data ophalen Oud Papier door MMC Weert
  20 februari 2021
  Bekijk hier de actuele routes & data waarop MMC Weert oud papier gaat ophalen in jou straat/buurt.