Hoofdsponsor

Hoe vergaat het Abel van Beest en Edwin Vaas in de USA ?

Enige tijd geleden meldde we dat enkele jongens van MMC Weert naar de Verenigde Staten van Amerika waren vertrokken om daar te gaan voetballen (en studeren) aan een Amerikaanse Universiteit.
Het eerste deel van het Amerikaanse College voetbalseizoen zit er zo ongeveer op en daarom een verslag van hoe beide oud-MMC-ers hun Amerikaans avontuur tot nu toe hebben ervaren. Hieronder volgen hun bevindingen.

●●●

Abel van Beest woont in Pittsburg (Pennsylvania), studeert aan de Point Park University en speelt daar voor de Point Park Pioneers SC.

Het leven van een Pioneer is dus niet zomaar iets. Abel weet daar nu alles van! Abel leeft zijn droom momenteel en Pittsburgh is geweldig om te zien!

Point Park haalde met de komst van Abel van Beest een aanvaller binnen die met regelmaat het net weet te vinden! Van Beest is een vaste waarde geweest dit seizoen bij de ‘Pioneers’ en mag terug kijken op een prima seizoen in de dienst van Point Park. Abel speelde afgelopen week de play-offs voor de Nationals. helaas wisten ze dit duel niet te winnen waardoor het seizoen er nu definitief op zit! Abel nam ons mee in de week van het belangrijke duel.

Ben je benieuwd hoe het Abel vergaat?
Lees dan het bericht dat over Abel verscheen op KingsTalent.

●●●

Edwin Vaas woont momenteel in Harrogate-Shawanee (Tennessee), studeert aan de Lincoln Memorial University en speelt daar voor het team van de Railsplitters SC.

Geweldig om te zien dat je daar op je plek zit Edwin! Post-season is begonnen. Strijden voor een plek mannen! Edwin nam ons mee in zijn wekelijks programma.

Een vaste waarde bij Lincoln Memorial op het middenveld is Edwin Vaas! De Limburger vertrok afgelopen zomer naar de VS om daar studie en sport te gaan combineren. Hij ging daar landgenoot en captain Christoph Willemsen vergezellen! Het reguliere seizoen zit er nu op voor de mannen van Lincoln Memorial. Technicus Vaas kan terug kijken op een sterk eerste seizoen als student-athlete in de VS. Hij nam ons afgelopen week mee in zijn week als ‘Railsplitter’.

Ben je benieuwd hoe het Edwin vergaat?
Lees dan het bericht dat over Edwin verscheen op KingsTalent.

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.